| bibylyka a întrebat:

Cunosc un baiat tare frumos.Cred ca si el ma place.M-a intrebat daca vreau sa fiu cu el.Eu am 12, el face 15 si stiu de la celelalte fete cu care a fost(mai mari)ca lui ii cam place s.x...ul.I-am zis ca ma gandesc pana saptamana viitoare.E super urgent! Nu vreau sa incep de la varsta mea.Nu prea am mare incredere in el si mi-e cam frica sa fiu cu el.Ce as putea sa-i zic, mi-ar placea sa fiu cu el dar fara s.x.

Răspuns Câştigător
| madalinaLZ a răspuns:

Nu cred ca ar fi prea bine sa accepti. Dupa cum l-ai descris pare putin cam "obsedat" daca as putea spunelaughing Mai este si diferenta de varsta destul de mare. Incearca sa-l faci sa inteleaga ca tu nu vrei s.x si daca el accepta e bine daca nu tu decizi...winking

10 răspunsuri:
| Razorsharp a răspuns:

Oricarei persoane ii place sexul doar ca nu o spune. Spune-i ca accepti doar cu o conditie... Ai timp si pentru sex toata viata, faci o alegere buna.

Răspuns utilizator avertizat
| TwiXXXie a răspuns:

E tipic pentru un adolescent de 15 ani din aceasta generatie... un douchebag si probabil obsedat de masturbare, sfatul meu este sa nu accepti, vei gasi baieti care te vor aprecia cu adevarat pentru ceea ce esti tu nu pentru ceea ce le poti oferi tongue

| Tmcn a răspuns:

La 12 ani sa iti incepi viata sexuala? Ar fi cea mai mare prostie pe care ai putea sa o faci. Inca mai intrebi? E clar ce cauta el. Tu vrei sa te placa pe tine sau sa te caute pentru satisfactia lui? Invata sa faci diferenta.

Răspuns utilizator avertizat
| bibylyka explică:

Va multumesc asa de tare pentru sfaturi...Toate sunt geniale.De obicei aleg un castigator da' acum toate sunt bune.Scuze si va multumesc TUTUROR!

| Dariusuu a răspuns:

Parerea mea e ca e un obsedat.

Gandeste-te bine iar daca vei fi cu el, cand depaseste limita, uita-l.

Numai bine.

| bibylyka explică (pentru bibylyka):

Gata,m-am hotarat totusi! Nu prea sunt de acord cu un raspuns:la 15 ani ai lui eu sunt sigura ca a vazut mai mult decat spune,, TheRealAnonimous''!

| bibylyka explică (pentru Dariusuu):

Multumesc,cred ca asta voi face! Si ai dreptate,, E un MARE obsedat''

| Dariusuu a răspuns (pentru bibylyka):

Ma bucur ca te-am putut ajuta.