Nu cred ca ar fi prea bine sa accepti. Dupa cum l-ai descris pare putin cam "obsedat" daca as putea spune Mai este si diferenta de varsta destul de mare. Incearca sa-l faci sa inteleaga ca tu nu vrei s.x si daca el accepta e bine daca nu tu decizi...
Oricarei persoane ii place sexul doar ca nu o spune. Spune-i ca accepti doar cu o conditie... Ai timp si pentru sex toata viata, faci o alegere buna.
E tipic pentru un adolescent de 15 ani din aceasta generatie... un douchebag si probabil obsedat de masturbare, sfatul meu este sa nu accepti, vei gasi baieti care te vor aprecia cu adevarat pentru ceea ce esti tu nu pentru ceea ce le poti oferi
La 12 ani sa iti incepi viata sexuala? Ar fi cea mai mare prostie pe care ai putea sa o faci. Inca mai intrebi? E clar ce cauta el. Tu vrei sa te placa pe tine sau sa te caute pentru satisfactia lui? Invata sa faci diferenta.
Va multumesc asa de tare pentru sfaturi...Toate sunt geniale.De obicei aleg un castigator da' acum toate sunt bune.Scuze si va multumesc TUTUROR!
Parerea mea e ca e un obsedat.
Gandeste-te bine iar daca vei fi cu el, cand depaseste limita, uita-l.
Numai bine.
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: