Hey criss94,
"Cunoscutul" tau nu poate sa-ti citeasca gandurile. Trebuie sa-i spui clar, ca sa nu inteleaga altceva / ca sa inteleaga ceva.
> mi-e frică că nu va înțelege corect atitudinea mea
Pai, da. Vrei o dragoste platonica, prietenie? El vrea asta? Sau v-ati despartit tocmai din cauza asta?
Ca sa produca un efect, cred ca mesajul tau ar trebui sa-l lase sa inteleaga "vrei sa mai incercam? eu vreau. promit ca o sa ma straduiesc. hai sa o luam incet." Dar esti pregatita pentru asta? Vrei? Esti dispusa sa lucrezi cu el impreuna la relatie? Mesajul ar trebui sa-i-l dai fata in fata, nu prin telefon / SMS si nu via Facebook. Fa push daca il vrei!
Daca nu, spune-i ca vrei sa ramai in contact cu el si sa-i trimiti mesaje de felicitare de ziua lui, de ziua nationala si de Craciun . Sau mai bine nu-i scrie deloc.
Majoritatea baietilor ar prefera o intalnire in 2; face2face in vederea unei discutii edificatoare privind relatia dintre cele 2 parti. Multa sanatate!
Nu e posibil face2face) am fost prieteni și mai mult de atît nu vom fi niciodată... so, i still need an advice ))
"Nu e posibil face2face) am fost prieteni și mai mult de atît nu vom fi niciodată... so, i still need an advice ))"
Lasă-i un mesaj vocal, simplu. Nici tu nu ştii ce vrei. Dacă e un simplu prieten nu ar trebui să-ţi pese foarte, foarte mult de cum ar interpreta mesajul doar dacă...ai intenţii mai mari.
Bună! Îi poti da un mesaj, chiar daca nu are numărul tau memorat, la sfirsitul mesajului îi spui te pup o zi frumoasă si scrii numele tau, Cristina te numesti?