Da, e firesc. I s-a rupt himenul, care este o membrana. O s-o mai deranjeze contactul o vreme, poate chiar va continua sa aiba sangerari. Va sfatuiesc sa luati o mica pauza, iar daca dupa urmatoarele contacte sexuale durerile ei nu se vor diminua, ar fi bine sa mergeti la dr. Aveti grija si faceti sex protejat!
Normal că e normal, tăntălailor! Ea are o rană acolo, pe care activitatea „susținută" din w.e. n-a prea avut cum s-o lase să se vindece. Ia luați voi o pauză de vreo zece zile, iar ea musai o vizită la medicul ginecolog!
Ar mai trebui sa mentionez ca ea are 17 ani si 3 luni... Deci vizita la ginecolog fara un parinte... Nu cred ca este posibila.
Momentan chiar nu planuim sa mai avem contacte sexuale, am decis de comun acord sa amanam o vreme contactele sexuale pana o sa fie iar pregatita atat psihic cat si fizic. Dupa spusele ei cantitatea de sange care mai curge a inceput sa scada. Fireste ca am facut fiecare partida protejat.
Ar fi bine sa faca o vizita la medicul ginecolog. Nu conteaza daca e minora, poate sa mearga la un cabinet particular.
Bună!
DA, este normal să aibă acele dureri/sângerări : ele se datorează faptului că NU aţi făcut o PAUZĂ de 5-7 zile după primul act sexual ( după deflorare )!
Acum va TREBUI s-o laşi vreo 10 zile ca să-şi revină!
Toate cele bune.
Tin sa te anunt ca poate merge la ginecolog si fara prezenta unui adult.
Foarte bine. daca apar probleme si la urmatoarele contacte, consultati un medic. Desi cred ca nu va fi nevoie.