| yourdarkestnightmare a întrebat:

Curiozitate. Poate exista prietenia intre un baiat si o fata fara ca sentimentele sa nu intervina?

Răspuns Câştigător
| AndreRaluca a răspuns:

Exista.cred. am un prieten foarte bun care mi-a fost si coleg de scoala si ne intelegem foarte bine, spunem secrete, el e psihologul meu si nu cred ca are vreo pasiune pentru mine pentru ca am prieten si oricum el a fost cu alta colega o perioada mai lunga etc. adica nu cred ca viseaza la minelaughing deci EXISTA

18 răspunsuri:
| raspunz a răspuns:

De obicei nu. De cele mai multe ori cel puțin unul dintre "prieteni" și-ar dori mai mult de la relație. Dar se mai întâmplă și prietenii de genul ăsta.
Asta când e vorba de două persoane heterosexuale happy

| Angelique1 a răspuns:

Categoric da, cunosc un baiat de peste 10 ani si suntem cei mai buni prieteni, niciodata nu au existat sentimente sau ceva mai mult decat prietenie, vb despre orice ne sfatuim in problemele din relatiile noastre.totul e super ok

| Lore2good a răspuns:

Da se poate...Cunosc cazuribig grin

| yourdarkestnightmare explică (pentru Angelique1):

Aha interesant. recent am avut cateva discutii cu cineva pe tema aasta si m-a pus pe ganduri pentru ca am si eu o relatie cu o fata care mi ca o sora dar problema e ca sentimentele mele pentru ea au luat-o razna, eu pretinzand ca nu am sentimente pentru ea de si genu romantic pentru ca ea e intr-o relatie cu altcineva. si ma intreb cat o sa mai pot duce relatia asta in forma ei actuala

| NoChanceForUs a răspuns:

Există.

| Angelique1 a răspuns (pentru yourdarkestnightmare):

Si daca a-ti deveni un cuplu(sa zicem)si nu ar merge(pentru ca puteti fi super buni prieteni si groaznici iubiti)nu ti-ar parea rau ca ai stricat o asa prietenie? iti zic o chestie o iubita/iubit gasesti usor un prieten...gasesti foarte foarte greu.iar daca vrei sa renunti la amandoua...gandeste-te ce greu iti va fi sa mai gasesti o asa prietena.

Cuplu nu o sa devenim pentru ca ea e cu altcineva dar e ca si cum ma tine aproape de ea. pentru ca vb foaarte mult pe mes si iesim des dar totusi nu pot lupta cu ce simt pentru ea si ma intrebam cat o sa mai dureze relatia ce o am cu ea acum

Cuplu nu o sa devenim pentru ca ea e cu altcineva dar e ca si cum ma tine aproape de ea. pentru ca vb foaarte mult pe mes si iesim des dar totusi nu pot lupta cu ce simt pentru ea si ma intrebam cat o sa mai dureze relatia ce o am cu ea acum

| Angelique1 a răspuns (pentru yourdarkestnightmare):

Pana cand actualul iubit va observa prietenia voastra si va deveni gelos, daca in momentul asta nu e gelos asta nu inseamna ca nu va deveni mai incolo.va incepe cu,,de ce vb cu el asa mult pe mess''sau,, de ce iesiti atata in oras''si chesti din astea, sau prietenul ei va simti ca tu simti pentru ea ceva mai mult decat ar trebui si ea va trebui sa aleaga si ea logic ca il va alege pe el.acum ti se pare imposibil dar asa va fi.sentimentele tale nu vor disparea decat foarte foarte greu, de ce? pentru ca iti dai seama ca, greu vei gasi o iubita care sa iti fie si foarte buna prietena

| MonkeyBoss a răspuns:

Bineinteles ca se poate. Sunt si cazuri cand unul dintre ei se indragosteste de celalalt.

| Mitsuri10 a răspuns:

Da.Eu si amicul meu ne cunoastem de la 9 ani.Ne stim toate defectele si chestii de astea.Si la gradinita ne-am placut reciproc dar am cazut de acord ca sa nu facem nimic. Apoi acum suntem clasa a7-a si nu avem nici o treaba.Prietenia noastra este totul. Sper ca te-am ajutatwinking.

Sa speram ca nu se va ajunge aici

| xAbb a răspuns:

Nu poate. puppy dog eyes Pentru ca acel sentiment care ii leaga ca prieteni, se va transforma in dragoste...De obicei fiind nemarturisita de teama de a`l pierde pe celalalt.
puppy dog eyes`

| Alexintunecatul a răspuns:

Nu se poate! Intotdeauna se ajunge aici:unul din cei doi o sa vrea mai mult de la celalalt! O zi faina

| yourdarkestnightmare explică (pentru MonkeyBoss):

Se pare ca e si cazul meu din pacate

| RazvanStef97 a răspuns:

Da poate foarte simplu...un exemplu as fi chiar eu care am destule prietene dar nu e nimic intre noi

| iustin1992 a răspuns:

Exista daca nu e atras unul de celalalt
eu cu iubita mea am fost buni prieteni vreo 2 ani si ceva
apoi au intervenit sentimentele si acum suntem impreuna si ne intelegem super bine...

| ghiolbitza a răspuns:

Da. Eu am multe prietene si doar o iubita. Totul depinde de cei 2, de modul in care isi gestioneaza sentimentele sau si le stapanesc, dupa caz.

Întrebări similare