Am cunoscut si eu pe cineva de genul si crede-mă pe el scrie "fara viitor" sau "un viitor indoielnic".
Degeaba încerci să cauți vina doar la el ca si tu ai o mare parte de vina aici.Te pot intelege ca te-ai îndrăgostit,ca ai crezut ca tu vei fi aceia pentru care el se va schimba,dar trebuia si tu sa te maturizezi,sa te întărește si sa constientizezi ca faci o greșală tinand cu dinti de un om care își bate joc de tine.
Iti spun eu ce gândește el,ca si eu am cunoscut pe cineva de genul.El ar vrea ca tu sa fi disponibilă cand vrea el,disponibila in sensul de sex,de a vorbi cand are el chef cu tine,de a se vedea cu tine cand se plictisește si nu are alte alternative sau poate chiar sa il ajuti financiar.El e ceva de genul "nu imi trebuiesc,dar nici la bine nu vreau sa te vad" asa ca iti pierzi timpul clar. Poate la început a fost ok,dar cu trecerea timpului a început să nu ii mai pese nici cat negru sub unghie de tine,deduci asta din replica " si daca eram cu tine eram atras de asta sexual si te inselam",deci practic nu va da doi bani pe tine si daca l-ai constrange să fiți impreuna si tot tu vei suferi.
Sfatul meu este sa lasi turcu in pace ca nu va mai avea incredere in tine clar,sa il dai dracu pe fostul blocandul peste tot si sa stai o perioadă singura.Iar pentru viitor sa ti minte,nu vagabonzi ce umbla din floare in floare,nu bărbații cu ocupați si apucături îndoielnice,nu cei care te jignesc si bat sunt bărbați cu care merita sa iti pierzi ani. Daca vrei sa iti faci o relație gaseste si tu un băiat muncitor, la locul lui, retras, timid ce stie sa respecte, sa iubească si sa te aprecieze pentru ceia ce esti.
Oficial E corect sa ii spui navigatorului ca desi te-ai despartit de fostul, nu ai reusit sa uiti inca toate momentele alaturi de el si ca in timp daca relatia voastra va decurge bine fostul ramane fost si atat.
E la fel de corect sal respecti pe actualul (turcul cum ii spui) si sa tai orice legatura cu fostul. De iubit nu te mai iubeste (decat sexual cand are chef), de casatorit nu va veti casatori (in 5 ani ar fi fost pregatit sa faca pasul asta, daca asta isi dorea, iar in 7 - 8 luni ar fi realizat ca nu poate trai fara tine daca te-ar fi iubit cu adevarat)
Concluzia. Ignora-l pe fostul si mergi mai departe cu viatata. Daca nu alaturi de actualul, alaturi de altul. Fi fericita. Ciorba reincalzita nu are acelasi gust.
Ce sens are sa pierdem timpul cu un "fost" care oricum nu meritan nici o atentie, sau ceapa degerata?
Actualul este si el un calator, deci: cauta-ti un al 3-lea, care sa fie "pamantean" si sa te iubeasca numai pe tine!
Bineînțeles. I am zis deja și ii mai zic ca știu ca nu este corect fata de el! Nu îmi este deloc ușor după atâta timp. Și mai ales sa și accept unele lucruri. Da ai dreptate in ceea ce spui! Nu e vorba ca nu poate trai fără cineva anume, ca o poate face si el și eu și oricine. Dar in 7-8 luni nu a realizat nimic din contra văd ca in loc sa evolueze in bine o ia pe drumuri proaste.
Și asta cu ciorba, vorba mare! Îmi spunea cândva " ca ciorba reîncălzită poate avea alt gust dar cu alte ingrediente "?
Despre fostul. Se gândește doar la rahaturi, om de rahat.
Celălalt e navigator, cu o iubită în fiecare port, că doar nu merge la bibleotecă cum zice Bâse că făcea el, când citea câte o sticlă de whisky la fiecare escală.
Eu nu văd aici ce rol au aici naționalitățile. Nici unul.
Încă de pe vremea lui Genghis Han, tătăroaica mătură în cort și pe afară, spală rufele bărbatului plecat la luptă și toarnă la plozi.
Așa că navigatorul e minunat.
Sara2 întreabă: