| Mysteryossa a întrebat:

Daca acum o luna am luat pilula de a2a zi, ce se poate intampla daca iau din nou? de data asta stiu sigur ca si-a dat drumul in minecrying... e posibil sa nu isi faca efectul? am fost astazi si la un ginecolog si mi-a spus ca e posibil sa raman pentru ca sunt in perioada fertila, dar ca pot lua postinor din nou.help pls crying funda si voturilove struck

Răspuns Câştigător
| martha_5155 a răspuns:

@ Brigaela & Red Guy De ce folositi lmba de lemn pentru asemenea raspunsuri? Daca nu stiti rezultatele unor asemenea pilule,de ce nu-i lasati pe altii sa dea raspunsuri? Dati niste raspunsuri de parca ati fi sectanti,de ce nu va abtineti? MireElla, daca ai luat o picatura de otrava si trebuie s-o iei si pe a doua, asta e! Incearca sa fi mai precauta pe viitor.Aceste pastile e bine sa nu iei mai mult de doua pe an, una la sase luni. Daca ai luat mai des, fa o cura de sucuri pe termen de zece zile.De preferat sucuri de morcovi,patrunjel, varza alba, toate amestecate.Pentru un bun gust poti pune si fructe.E bine daca poti in aceste sucuri sa adaugi si un varf de cutit de bicarbonat de sodiu.Te costa mai ieftin sa bei sucuri zece zile, decat sa cresti un copil 18-22 de ani si mai ales in conditii precare.

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca esti tanara, e posibil sa dezvolti sterilitate. De asemenea, riscul tau de a face cancer de endometru, san sau ovar in viitor este foarte foarte mare. Nu cred ca merita sa risti atat de mult.

| Mysteryossa explică (pentru Brigaela):

Am 18 anicrying nu vreau un copil de la varsta asta.cat la % e posibil sa raman totusi?crying

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Mysteryossa):

E imposibil de spus, din cauza ca esti in primele 6 luni de la pilula de a doua zi, cand ovulatiile sunt neregulate. Nu inteleg cum s-a ajuns in situatia asta, fiindca oricine iti putea spune ca in primele 6 luni de la pilula de a doua zi, prezervativul este absolut obligatoriu la orice contact sexual. Ma gandesc ca daca nu ati folosit prezervativ, de fapt va doriti un copil, dar ai intrat tu acum in panica.

| Mysteryossa explică (pentru Brigaela):

Am folosit prezervativ, dar s-a ruptcrying

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Mysteryossa):

Nu stiu ce sa-ti spun. La varsta ta este mai putin nociva o sarcina nedorita, decat sa mai iei postinor. Mai ales ca nu stii daca esti insarcinata. Dar un copil u te va omori, pe cand un cancer da

| RedGuy a răspuns:

Nu este recomandat sa iei "pilula de a 2a zi" in acest interval scurt de timp,acel medicament este foarte puternic cu efecte nocive asupra corpului, ai putea alege, riscul de a te imbolnavi destul de grav, riscul de a ramane cu o durere inimaginabila in suflet datorata unui avort sau ai putea avea un copil ceea ce iti va schimba complet viata.Eu iti doresc mult noroc si poate nici nu ai ramas insarcinata.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru martha_5155):

Martha, 10 zile de sucuri nu te protejeaza de cancer, crede-ma.

| Tiberius a răspuns:

Eu zic sa le iei ca pe bomboane

| martha_5155 a răspuns (pentru Brigaela):

Hai sa fim serioasi/e! Cine ne garanteaza ca n-o sa avem cancer daca refuzam sa luam acea pastila si cine ne garanteaza ca de facem un copil o sa castigam la loto sa-l putem creste excelent? Cancerul este maladia secolului si-l putem avea cam toate, indiferent cat ne ferim.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru martha_5155):

Sigur ca da, ai dreptate, dar a ne creste exponential riscul este o prostie. Faptul ca o masina ne-ar putea calca si pe trecerea de pietoni, nu ne face sa mergem orbeste numai pe carosabil.