Nu merita, si nu va mai merita nici 30 de ani în plus de acum încolo.
Dar daca vrei sa traiesti într-o iluzie poti continua.
Asta e, nu putem iubi pe cineva de care nu suntem atrasi si/sau invers.
Sunt unii care mai zic ca tindem la ceva mult prea frumos de fizicul nostru, dar cine s-ar întinde spre ceva urât?
Și acel urât ar fi iubit?
Sau ne cuplăm doar de dragul ca sa nu murim singuri.
Prefer mai bine un caine viu decat un leu mort.
Acum sfatul meu este sa îți gasesti barbatia si sa te faci fericit prin alte chestii
care te împlinesc pe moment.
Mergi la sală, îmbraca-te mișto, dezvoltati pasiunile, cunostintele, fa-ti prieteni noi dupa caracterul tau...
Schimbă placa si o sa fi fericit si fara sexul opus.
Sau poate prin schimbare ta de mai sus, atitudinea ta de nepasator, vei atrage o fata dupa gustul tau.
Nu stii. Bafta.
Nu, eu am 31 de ani și am renunțat la a mai căuta. M-am gândit mai bine și nu e nimic de pierdut, am o lume de câștigat.
Da-i inainte pana dai de una, incercarea moarte n-are! Balta intotdeauna are peste, trebuie tu unde sa stii sa dai si ce sa folosesti.
Normal ca merita frate, adica pana la urma eu am 16 ani si deja nu mai sunt virgin
Bunul meu camarad RAY cum sa iti explic eu ca sa intelegi, vezi tu lumea in care traim noi e prost conceputa si asta pentru ca ori ce am face nu putem sa gasim acel gram de fericire si bucurie pe care ni-l dorim cu toti pe langa asta sunt si o gramada de intrebari la care nu le-am gasit raspunsul.
https://www.youtube.com/watch?v=cD5f7TtH1jM
Inca odata, care este alternativa?
Ce sa incerci? Normal ca merita. Si oricum, acest lucru o sa vina inevitabil.
"se mai merita" sa incerci pentru ca nu ai alta varianta, decat daca esti bisexual. Bro, eu am fost respins de vreo 5 femei in ultimele 3 zile, important este sa nu iti faci sperante niciodata la inceput, din cauza asta esti tot timpul dezamagit. Eu deja tratez situatia altfel, cunosc o fata, vorbim, si in maxim 3 zile intreb ce are de gand, daca este negativ atunci dau next, nu pierd timpul.
Da se merita.Esti tanar si ai o viata inainte! Mergi la sala, mananca sanatos ca sa arati bine.Ai sa vezi ca o sa incepi sa atragi femei daca vei arata pe placul lor.
Mai coboara standardele, incearca cu fetele de la tara ca alea se lasa mai usor
Normal ca da! Niciodata nu e prea tarziu, daca am ratat de 50 ori, nu inseamna ca voi rata si mai departe, abia la 80 ani daca am avut doar esecuri pot zice "mda, n-a mers". Deci perseveram pana la maxim, ca nu se stie niciodata.
Pai gandeste-te logic ca sa-ti dai seama care zice bine. Si daca sansa este de 2 %, 2 e mai mare ca 0! Si prin perseverenta poti da de acea sansa, daca te opresti, atunci devine 0.
Dar perseverenta nu asa fortata, din aia care nu te streseaza, adica sa lasi usa deschisa la orice sansa, sa nu zici nu in caz de ceva daca se iveste o ocazie, atat, nimic mai mult. Nu sa stai sa umbli in prostie dupa asta ca sa-ti consume timp, bani si energie multa.
Sa lase loc la orice ocazie daca se iveste, sa nu intoarca spatele si sa incerce sa vada ce o iesi, nu am zis sa stea sa-si ocupe mult timp umbland dupa una.
Ca nu se stie, si 0, 5 % daca e o sansa in caz ca o fi ceva si nu intoarce spatele, e mai mare ca 0 daca intoarce spatele.
Deci daca in mod natural pica ceva, sa tatoneze, nu sa respinga doar cu gandul ca nu iese, atat.
Nu esti foarte urat dar urât ești pentru cineva frumos, iar tu cauti ceva frumos.
Adevarul doare dar te scuteste de timp si bani dati pe la restaurante aiurea.
Daca ai face o mică schimbare în ce priveste masa ta corporala, procentul spre frumos ar creste.
Eu sunt sincer si nu îmi place sa lingusesc pe nimeni.
Nu caut ceva frumos, caut o fata cat de cat care sa ma atraga dar sa fie sincera
Gandeste un pic la asta si calculeaza în felul următor:
El nu e atractiv, deci e pe minus.
El nu are o masa corporala potrivita, iar minus.
El cauta fete frumoase, deci minus.
El curteaza si tot el spera la ceva frumos.
Unde ajunge cu procentul tau?
Nicaieri.
Ajungem iar la aceeasi discutie pe care am avut-o acum cateva luni în urmă.
Norocul tau se duce spre o fată proastă si frumoasă, iar ea ar fi gasita în zonele rurale, unde acolo educatia e proastă si scârțâie chiar din casele parintilor lor.
Pai clar, sansele sunt infime, insa totusi nu zero, asta am zis. Cu greutatea se poate rezolva, asta nu e la el batut in cuie la o adica.
Eu am zis in caz in care de partea cealalta s-ar ivi ceva sa nu refuze!
Adica daca vreuna ar da semne ca l-ar vrea, sa nu refuze din start sa vada ce iese, cam asa, poate nu m-am exprimat eu bine.
Oricum eu proaste n-as lua chiar daca ar fi frumoase, ca nu m-as putea intelege cu ea si deci n-are sens, cel mult poate de distractie si atat as lua-o.
Acel cat de cat trebuie sa fie frumos, sau sa îl vezi frumos prin ochii tai, si cum fața nu te lasă, nu mai poti face nimic.
Asta e, nu e vina ta, nici a mea, nici a multora, ne nastem cum e lasat de genă.
Eu cunosc destule cazuri în care relatiile s-au sfarsit din cauza asta, a urâtului.
Si frumosul devine urât si se strica, apoi e aruncat afara.
Nu te vei duce la o fata ca sa o cuceresti cu un trandafir ofilit(urât), nu?
Te vei duce cu unul frumos.
Asa e si cu aspectul nostru.
Da dar sa nu curteze momentan, asta ca trebuie sa se ocupe de masa lui mai întâi, apoi se pune problema si daca aspectul sau fizic este unul placut dupa slabire.
Apoi consider ca fata trebuie sa curteze prima, nu baiatul, si exista vorba aia cum ca fata e ca umbra, cu cat te apropi mai mult de ea, cu atat ea se îndeparteaza, si cu cat te îndepartezi, ea te va urma pe atat.
Eu unul nu stiu daca m-as îndragosti de o fată frumoasa si proasta.
Cam asa ceva se întâmplă din păcate: https://youtu.be/mtf7hC17IBM
M-a emotionat clipul, eu nu caut una frumoasa dar sa fie fidela, nu neg ca nu as vrea, dar sunt constient ca nu e de mine
Daca nu cauti una frumoasa atunci ai mari sanse sa si gasesti pe cineva.
Eu credeam ca te referi la cele frumoase foc, ca acelea întotdeauna te vor vedea urât(si pe mine)
Urât nu esti, dar nu poti sa zici ca esti frumos foc, ca atunci te-ai minti cu oglinda în față.
Mario1996 întreabă: