| RAY a întrebat:

Daca ai ajuns la 31 de ani si ai multe rejecturi de la sexul opus mai merita sa incerci?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita, si nu va mai merita nici 30 de ani în plus de acum încolo.
Dar daca vrei sa traiesti într-o iluzie poti continua.
Asta e, nu putem iubi pe cineva de care nu suntem atrasi si/sau invers.
Sunt unii care mai zic ca tindem la ceva mult prea frumos de fizicul nostru, dar cine s-ar întinde spre ceva urât?
Și acel urât ar fi iubit?
Sau ne cuplăm doar de dragul ca sa nu murim singuri.
Prefer mai bine un caine viu decat un leu mort.
Acum sfatul meu este sa îți gasesti barbatia si sa te faci fericit prin alte chestii
care te împlinesc pe moment.
Mergi la sală, îmbraca-te mișto, dezvoltati pasiunile, cunostintele, fa-ti prieteni noi dupa caracterul tau...
Schimbă placa si o sa fi fericit si fara sexul opus.
Sau poate prin schimbare ta de mai sus, atitudinea ta de nepasator, vei atrage o fata dupa gustul tau.
Nu stii. Bafta.

42 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai nu am zis sa curteze el, am zis doar daca va simti ca vreuna i-ar da atentie, sa nu refuze doar gandind ca nu iese nimic, atata tot.
Doar la cazul asta ma refer.

Fata curteaza prima prin faza ca simti ca da semnale nonverbale care sa arate ca te place, se simte cum se poarta, cum se uita, cum vorbeste, asa cum faci si tu la una misto.

Nu controlezi tu daca te indragostesti sau nu, o sa te indragostesti probabil de una misto, ca fizicul decide asta, NU Inteligenta, dar nu o sa stai cu ea mult timp, te vei distra si atat, asta pot alege.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Sunt realist in gandire, incerc sa dau un sens, un scop vieti, asta mi am propus de un an, nici vorba de frumoase eu sunt de 6 acum, as putea ajunge la 7, doar sa fie sincera

| RAY explică (pentru Mosotti):

Nici una nu iti da msj private, doar dorothea profil fals

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Nu zic aici pe net, zic la general si in real.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Fetele nu baga in seama baieti care nu le atrag

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Logic ca nu baga in seama pe aia care nu le atrag, insa daca te-ar baga in seama vreuna si sa zic ca ai atrage pe una din 500, sa nu refuzi, sa vezi ce o iesi daca-ti place si tie. Adica voiam sa zic ca nu se stie daca chiar pe nici una nu atragi, aici e aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

E corect ce ai spus mai devreme dar eu am raspuns conf. întrebarii lui, nu raspunsului tau, ca daca mai are rost sa mai încerci sa flirtezi dupa ce ai încercat ani.
Bine ca avea nevoie si de alte explicatii de dat, cum ar fi unde ai încercat, cu cine, cum ai încercat sa agati smd.
Pentru ca arta seductiei trebuie învatata, iar daca nu e o înveti din greseli.
Dar prefer sa cred ca nu îl lasă fizicul(momentan), caci e baiat destept Ray si stie sa se comporte.
Evident ca nu trebuie sa lase garda jos cand se iveste ocazia!
Adica cine ar refuza asta.
Dar de curtat în domeniul virtual e mai greu si sunt platformele bine cunoscute(Instagram, Facebook), nu altele ca TPU care nu spun mai nimic despre tine si, doar o poza cu tine?
E de ajuns sa se uite la poza lui de profil si sa îsi faca o impresie despre el, adica nu e una misto care sa atraga fete frumoase, dar e ok pentru TPU.
Fetele frumoase vor ceva spectaculos într-o poza(la sala, în vacanta, ca sa îl vada fericit, nu trist, cu prietenii, tras printr-un inel etc)
Si atunci norocul va veni de la sine.
E vorba de atitudine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Esti la o extrema si trebuie sa fii constient ca trebuie sa mai slabesti.
Surplusul de grasime modifica trasaturile tale fizice naturale mostenite de la parinti, de aceea nu te pot vedea fetele atractiv.
Eu unul îți zic sincer, eram atractiv si apreciat de fete foarte misto înainte de a slabi, dar am slabit brusc dupa aceea si n-am mai fost.
Apoi m-am îngrasat din nou si iar fetele m-au placut.
Dar problema la mine acum nu e ca fetele frumoase nu se îndragostesc de mine, din contra ele ma invidiaza, ci am fost ranit de cineva si nu ma mai pot îndragosti de nimeni(se numeste filofobie ce am eu)

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Ce chestie si eu la fel numai am incredere, ai dreptate, probabil ca arati mai bine un pic grasut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu pentru toata lumea.
Sunt unii care un pic daca s-ar îngrasa s-ar face mai urati.
În general trebuie sa menti o greutate ideala (pentru a arata atractiv) în raport cu înaltimea ta, calculata în felul urmator:
De ex. Tu ai 1.70, atunci tu trebuie sa ai 60 Kg pentru a fi normal.
1.40, 30 kg smd.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Arta seductiei nu se invata, atragi sau nu in mod automat, si apoi curge totul de la sine, daca nu atragi mai deloc, adios.

Daca vreuna i-ar da un semnal ca l-ar place, sa nu intoarca spatele, zic in real, nu neaparat pe net.
Bine asta inseamna sa mai lucre si el la fizicul lui, sa slabeasca la greutatea ideala, sa se duca pe la sala sa-si lucreze corpul, asta clar.

| IonRupePista69 a răspuns:

Pai tu esti rank 1 pe TPU fututen gura de nolifer si speri la **** futuen gura sa te uft