anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am avut o ejaculare pe sâni pe zi de la iubitul meu(nu a curs la vagin deloc) însă acum pe noapte m-am spălat foarte bine și am dat după cu spray de corp in exces, mai exista șanse să fie spermatozoizi pe mine?

14 răspunsuri:
| VelicanEmilia a răspuns:

Noi nu suntem microscoape ca sa stim cati spermatozoizi ai tu pe tine. S-o fi scurs cativa prin buric, cine stie!?!

| dullcat a răspuns:

Nu.Din modul in care descrii nu iti place ideea, asa ca vorbeste cu domnul sa gaseasca alt loc.

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns:

Este de ajuns ca te-ai spalat. Nu era nevoie de atata spray.
Adica a ejaculat ziua iar tu te-ai spalat noaptea, că nu inteleg?

| Cevreimabataie789 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu, îmi e frica că astăzi când voi face dus mi se vor scurge unde nu trebuie

| Cevreimabataie789 a răspuns (pentru VelicanEmilia):

M-am spălat

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cevreimabataie789):

Deci dragă fată, respectivii "înotători" sunt în viață câteva minute și doar în lichidul în care înoată. Faptul că s-a uscat înseamnă risc 0 de orice. Data viitoare faceți un duș după partidă; de preferat s-o înainte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numai există nimic "în viata" pe tine. Data viitoare fa un duș după. Igiena înainte și după sex trebuie sa primeze.

| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| darrio2007 a răspuns (pentru Cevreimabataie789):

Esti ciudată. Trebuie sa te speli imediat dupa raportul sexual, indiferent unde s-a descarcat el.

| just4ubr2015 a răspuns:

Respectul fata de corpul tau este 0 numai fac asemenea scenarii daca te respectai nu faceai asemenea lucruri gandeste-te ca cu sanii aceea vei alapta copii tai...