| GiorgianaGio a întrebat:

Daca am facut dragoste pentru prima data in viata mea, si dupa aproximativ o luna mi-au venit sângerări usoare (roșu deschis) pot sa fiu gravida?!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pana in momentul intretinerii primului contact sexual, cum s-au manifestat menstruatiile avute anterior? S-au produs regulat? Au fost consistente? Este obligatoriu de stiut in ce perioada a avut loc ultima menstruatie? Sexul a fost protejat sau nu? Daca s-a produs ejacularea si daca da, atunci unde? Doar stiind aceste date se poate da un raspuns sigur si corect. Dupa modul de formulare a intrebarii tale nu se pot emite decat doar niste simple pareri fara nicio valoare deoarece lipsesc informatiile, datele strict necesare. Multa sanatate.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu e menstra?

| GiorgianaGio explică (pentru corbulalbrosu):

Da s-au produs regulat, dar acum dupa ce am facut dragoste mi-a venit asa rosu deschis pentru prima data in viata mea si nu ne-am protejat, si a da prima data cand am facut dragoste atunci a fost si ultima zi la menstruatie si din ziua aceea am facut-o dupa zi de zi cu prietenul meu si am fost si la perioada fertila. happy

| corbulalbrosu a răspuns (pentru GiorgianaGio):

Greu de dat un raspuns categoric.Sunt mult prea multe posibilitati sa fi ramas insarcinata din moment ce ati intretinut in mod repetat sex neprotejat chiar si in perioada fertila. Probabilitatea de a fi insarcinata este incomparabil mai mare decat sa nu se fi produs o sarcina.Este destul de curioasa si dubioasa, aceasta sangerare slaba si cu sange foarte deschis la culoare. Exista toate sansele sa fi ramas gravida daca intr-adevar ati urmarit sa vi se intample/indeplineasca o asemenea dorinta.