Nu,stai linistita, este imposibil sa ramai insarcinata. Daca totusi ai dubii sau tie frica fa un test si vei putea sa nu te mai ingrijorezi.
Este posibil! menstruatia poate veni si peste o sarcina, cel mai bine este sa faci un test!
Posibil ca nu. Insa dragii mei, folositi mijloace de protectie, nu va jucati cu focul. E mai scump de crescut un copil, decat pretul unui prezervativ!
Da normal ca exista sanse.in orisice perioada a luni ai sanse sa ramai insarcinata.sunt curioasa de ce nu te.ai protejat.sau e mai interesant sa ramani gravida si dupa sa trebuiasca sa avortezi? chiar sunt curioasa? cum a fost tot? adica stii ca sunt sanse sa ramai insarcinata dar totusi mergi la risc.de ce? care e chestia ca nu inteleg? daca faci dragoste sau sex sau orice faci ramai insarcinata, sunt sanse sa ramai chiar daca o scoate inainte sa termine chiar daca te stepi.ar trebui sa iti vina mintea la cap si sa incepi sa te protejezi.pana la urma e viata ta.nu cred ca iti trebuie un avort pe constiinta sau un plod de la varsta asta.
Protectia nu e o solutie. O solutie este abstinenta, asta daca persoanele in cauza nu sunt casatorite.
Pai daca da ati facut protejat nu are cum daca da si daca a lasat acolo stiu ia aparat de text si vezi daca da esti sau nu pozitiv inseamna ca da negativ inseamna ca nu esti de ajuta farmacistile intreabale
anonim_4396 întreabă: