Normal, nu conteaza ce fel de contact sexual ai intrwtinut, practic, nu mai esti virgina, insa la medic nu se va observa pentru. nu cred ca de la oral ti s-a rupt himenul. Stai linistita daca la asta te refereai
Ai facut sau ai primit? daca ai facut esti, daca ai primit iar esti in proportie de 99, 9 % depinde de ce ti-a facut partenerul cu degetele in timp ce iti facea sex oral
Atat timp cat ai intretinut raport sexual de orice natura(oral, anal, normal) nu mai esti virgina!
In gura clar NU mai esti virgina! ar trebui sa iti faci un control la stomatolog!
)).deci sex oral mai pe romaneste inseamna sa o iei in gura ... daca te dezvirgina trebuie sa ti`o bage `n...iti dai si tu seama.
Ai incurcat categoria! trebuia sa fie la trivia/amuzante
ok,rasp,meu DA, ti s-a mai deschis o cale spre creier, de azi vei gindi mai repede si mai cu folos
acum sa fim seriosi:desigur ca NU! e imposibil
Te-ai dezvirginat dar ca sa te virginezi inapoi trebuie sa-mi faci si mie un oral
Prin viu grai da, te ai dezvirginat! Mai bine te dezvirginai cu o banana, pe aia o si mancai!
cati ani aiiiiii? cumva s-a speriat ce ai tu intre picioare si ti s-a urcat in guuura?
CeEsteAlaNume întreabă:
anonim_4396 întreabă:
clew întreabă: