Nu, nu te-ai dezvirginat.
Atat timp cat nu a intrat trenul in gara si nu a rupt poarta, inca mai esti virgina.
Stai linistita, poate data viitoare nu mai intarzie si are timp sa ajunga si la statia de la subsol...
Sex oral...hmmm la ce varsta mami? daca tu habar nu ai despre ce este vorba, pun pariu ca nu ai mai mult de 12-13 ani.
Trist draga mea ca iti strici copilaria.
Mai urmeaza o partida de sex si apoi pa virginitate
Sexul oral NU are legatura cu dezvriginarea!
Nu stiu cati anisori ai tu, dar trebuie sa ai mai multa informatie despre acest lucru.E prea serios!
Eu inteleg din enunt ca esti baiat - "trebuie sa am contact cu vaginul" denota ca esti posesorul de penis. Caz in care si sexul oral inseamna ca te-ai dezvirginat. Doar masturbarea nu dezvirgineaza, orice contact sexual inseamna ca nu mai esti virgin, cauta si tu definitia in dex o sa vezi ca-i destul de acoperitoare si nu se refera doar la penetrarea clasica.
Bună!
N-am priceput exact dacă eşti fată sau băiat
Oricum, din moment ce ai avut relaţii sexuale ( chiar dacă a fost vorba doar de sex oral ), NU mai eşti virgin/ă!
D.p.d.v. fizic, dacă membrana himenală NU este ruptă, atunci eşti virgină ( doar fizic vorbind ).
Toate cele bune.
Nu, nu te-ai dezvirginat. Trebuie sa fie contact vaginal ca sa iti pierzi virginitatea.
Nu te-ai dezvirginat. Dezvirginarea se produce in urma unui contact sexual vaginal.
Bună!
Mda, în accepţiunea DEX-ului, cam aşa este - asta dacă e fată :)
Încă NU m-am lămurit dacă e fată sau băiat; din întrebarea anterioară reiese că ar fi băiat :
http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/cum-poti-excita-o-fata-funda/
O zi frumoasă.
iubita_7611 întreabă: