Nu trebuie să tragi concluzii așa repede. Poate fata chiar avea treabă și trebuia să plece într-acolo. Mai încearcă să o inviți. Întreab-o dacă pentru mâine are planuri.
Se poate chiar sa fi avut treaba.Sau este o fire timida(chiar daca nu arata asta).Ii place sa vorbiti prin mesaje, dar in realitate nu se sime suficient de buna.(daca in mesaje vorbeste mereu foarte dragut).Sau se gandeste ca vrei o relatie si ca nu este pregatita. Daca si in mesaje vorbeste sictirit, inseamna ca nu vrea nimic.(ca nu e pregatita)
Poate si asta, dar daca tu i ai propus asta azi, ea nu a avut timp sa si reprogrameze ce avea de facut, daca invitatia era facuta acum o zi două, si ea azi a venit cu scuza ca are ceva de facut, atunci puteai spune ca are ceva cu tine.Dar altfel nu ai de ce sa tragi astfel de concluzii.
Ba nu stiu ce sa zic ca atunci cand iti zice o femeie ceva poate sa insemne literalmente orice.
Nu mi-a raspuns niciodata sictirit la mesaje intotdeauna mi-a raspuns politicos
Am intrebat-o intr-o zi si mi-a raspuns in aceiasi zi
Atunci cel mai probabil este sa fie timida.Multe fete sunt timide, chiar daca nu arata asta si le e rusine sa iasa cu un baiat din diferite motive(se gandesc ca o sa le blocheze cu unele intrebari, se imt grase, nu vor sa lase o impresie gresita)chiar sunt multe motive.Tu continua sa vorbesti cu ea si nu o presa sa iasa ca o sa se indeparteze. Dupa ceva timp de vorbit, o sa fie altfel.Sau in timpu scolii sigur o sa fie mai indrazneata. Poate mergeti la un concert/party si cu alti prieteni.
Ok mersi de sfat doar ca este o problema noi nu ne mai vedem desi suntem din acelasi oras.Ea a plecat la Bucuresti pentru a face facultatea eu am ramas in orasul natal
Ideea era sa nu te dai batut la primul refuz. poate chiar a avut treaba, poate te testeaza sa vada cad de serios esti, sau cat de interesat...
incurcate-s caile domnului si mintea femeii ai rabdare, si undeva pe miercuri invit-o duminica undeva. si vezi ce si cum. insista de cateva ori, nu te speria la primul refuz. poate ii place sa "se lase greu". vanatoarea e tot farmecul. pacat sa pierzi tocmai partea misto
Si mai ramane doar pe perioada verii? Dupa nu o sa o mai vezi deloc? Gen doar cand se mai intoarce? Pai daca vrei o relatie, eu zic ca e mai complicat(situatia initiala+ca ar fi o relatie la distanta si ai avea de suferit)Pai atunci mai incearca sa o chemi prin oras pana pleaca, pana atunci mai vorbeste cu ea prin mesaje ca pana acum. poate ii propui sa mai vina in oras si niste prieteni comuni
Da doar vara o sa mai vina prin oras.In legatura cu relatia ea s-a despartit recent de fostul iubit pe la inceputul lui iulie insa noi vorbeam cu mult timp inainte de asta.Din discutiile avute reiese fatul ca avem puncte comune ne intelegem perfect ne sfatuim in caz de ceva eu chiar simt ceva pentru ea insa imi este teama ca ea nu simte la fel si de acea am tot asteptat si inca fac asta.Mersi de sfaturi
gaga_1887 întreabă: