Buna!
Nu e posibil o sarcina din moment ce ai luat escapella si ai facut testul, rezultatu fiind negativ, deci nu ai pentru ce sa-ti faci griji.
De ce se tem fetele cel mai tare? De o sarcină.
Deci pe bune, fetele sunt aşa de proaste că şi dacă fac 10 teste de sarcină şi toate arată negativ, dacă le doare un pic burta cred deja că sunt însărcinate.
Bună.
Poate în visele tale!
Nu. Pilula de urgență se administrează de cel mult 2 ori pe an, alege o metodă contraceptivă în funcție de nevoile tale.
Pa, pa.
Bună!
NU cred că este vorba de o sarcină, mai ales că ai luat Escapelle şi ai avut o menstruaţie relativ NORMALĂ!
Cel mai probabil, este vorba de o dereglare hormonală cauzată de Escapelle.
Într-adevăr, există "ciclu peste sarcină" : acesta apare cam la aceeaşi dată ( în lunile 1-4 de sarcină ), durează DOAR 1-2 zile, este slab cantitativ şi sângele este închis la culoare ( maroniu/brun-roşcat ).
Dar menstruaţia ta NU pare să fi avut aceste caracteristici!
În privinţa testului de sarcină NU ai precizat când/cum l-ai făcut - deci, n-aş putea să spun dacă este concludent...
Oricum, el TREBUIE "confirmat" de ÎNCĂ un test făcut la câteva zile după primul!
Vezi precizările pe care le-am făcut în răspunsul pe care ţi l-am dat la întrebarea anterioară.
Toate cele bune.
Testul l-am facut la o luna jumate de la data la care am luat escapelle.
În acest caz, NU ai de ce să te îngrijorezi!
NU este vorba de o sarcină.
O seară frumoasă.
KatiMe27 întreabă: