| DiannaDi a întrebat:

Daca am zis ca incerc o relatie cu un tip, iar el mai da follow la fete pe Instagram, e normal asa ceva? Ma simt deranjata dar nu vreau sa ii sar in cap atat de repede pentru asta.

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Deocamdată NU e doar al tău așa că de ce te-ar deranja...

| DiannaDi explică (pentru sierra1):

Pai am zis ca incercam ceva serios.

| Drimmero a răspuns:

Atat timp cat nu esti intr-o relatie cu el si face asta nu ai niciun drept sa-i spui cu cine sa vorbeasca sau sa ii 'interzici' sa dea follow la alte femei, adica nu are niciun angajament fata de tine. Daca sunteti intr-o relatie si face d-astea ai putea sa comunici cu el ca te deranjeaza, e problema lui daca va tine cont sau nu de asta, insa vei sti foarte bine ca nu potrivit pentru tine daca va continua. Oricum o s-o dau pe aia dreapta, daca esti intr-o relatie/casnicie nu inseamna automat ca din momentul ala ai orbit si nu mai vezi atractive si alte persoane, e doar o iluzie, tine totusi de caracterul fiecaruia, oricat de misto ar fi iubitul/iubita tot se vor gasi persoane mult mai atractive decat ei.

| sierra1 a răspuns (pentru DiannaDi):

Serios e să-l iei de soț. Altfel e o simplă tatonare. (și nu țin partea niciuneia din părți)

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Pari genul de fata crizată, posesiva, obsedată de control și geloasa. nu va tine mult relația voastră

| AdioTPU a răspuns:

Atâta timp cât nu sunteți încă într-o relație serioasă atunci poate da follow la cate fete vrea. Nu e nimic deplasat.

| Nyarlathotep a răspuns:

Pai decizia de a " incerca o relatie" a fost a ta. El nu te-a refuzat pentru ca intotdeauna e mai bine cu mai multe optiuni decat cu mai putine.

Dar in final, interesul e al tau. Asa ca nu ai nici un drept sa te oftici ca fuge dupa altele. Normal ca nu ai sa-l presezi sa renunte, pentru ca altfel te elimina din schema. Si cum spuneam, interesul a fost al tau sa fi cu el, nu a fost interesul lui sa fie cu tine.

Degeaba te plangi aici, tu ai ales sa intri in hora asta.

| just4ubr2015 a răspuns:

A incerca cu cineva e ca si cand te-ai duce la curve sa incerci ceva ori esti in relatie cu el si e doar al tau ori ii lasi mana libera si poate fi si cu altele.o relatie e in 2 nu tu el si fufele dupa insta.

| Diiiaand a răspuns:

Daca e ceva serios, nu e ok sa mai dea follow la altele. Nu mi se pare ceva normal, asa arata faptul ca el nu este interesat doar de tine. Ii poti atrage atentia, vezi ce zice. Intr o relatie trebuie sa existe comunicare

| DEVdani a răspuns:

Dianna, este foarte simplu.

In momentul in care un barbat are sentimente fata de tine,
acel barbat numai este interesat sa caute fete pe retelele de socializare sau sa vorbeasca cu ele!

Un barbat, care este indragostit de tine, care te iubeste cu ADEVARAT, acel barbat
este cu GANDUL LA TINE, el doreste sa fie langa tine, iti ofera ATENTIA LUI,
te cauta, iti trimite mesaje, iti aduce flori, te suna, iti arata cat de mult insemni pentru el si inima lui.

Sti de ce?

Pentru ca el doreste sa te cucereasca,
el doreste sa cucereasca inima ta si TU sa fi A LUI!

De ce? Pentru ca este INDRAGOSTIT DE TINE si TE IUBESTE!

In momentul in care un BARBAT, care te iubeste, AJUNGE sa te CUCEREASCA
si sa fi iubita lui, acel BARBAT numai este interesat de nici o FATA!

Pentru ca in INIMA acelui BARBAT, EXISTI NUMAI TU si
numai este LOC si PENTRU O ALTA PERSOANA!

Pentru ca acel BARBAT, doreste sa te iubeasca si sa te faca fericita!

Si BINEINTELES, prezenta ta in viata lui, aduce FERICIRE pentru el si
mai ales pentru INIMA LUI!

Eu cred ca acest baiat, cu care incerci si te chinui sa legi o relatie,
el are un singur interes la tine,
este interesat de trupul tau de carne, adica este interesat sa faca sex cu tine!

El de fapt nu te iubeste, nu are sentimente pentru tine, fata de tine.

Daca un om nu isi poate lega inima lui de tine, acel om niciodata nu te va iubi, nu va avea sentimente fata de tine.

Eu cred ca tu ai o inima deosebita si esti o fata care are nevoie de afectiune, de mangaiere, de iubire, de dragoste,
de sentimente adevarate si reale, care vin din inima unui barbat care te iubeste cu ADEVARAT!

Numai un barbat care te iubeste cu ADEVARAT si care este INDRAGOSTIT de tine, iti poate oferi aceste
sentimente frumoase, enumerate de mine mai sus!

Tu esti GELOASA pe el, pentru ca el nu ITI OFERA, ceea ce tu ai NEVOIE!

Adica IUBIRE, DRAGOSTE, AFECTIUNE si SENTIMENTE!

Este vorba ca el nu are sentimente fata de tine!

Daca el avea sentimente fata de tine cu ADEVARAT,
atunci el era interesat de tine 100 %.

Si ar fi fost ingrijorat sa mai caute pe Instagram fete, ca nu CUMVA sa raneasca inima ta si sa te faca sa suferi
si intr-un final, SA TE PIARDA!

Domnul Isus sa te binecuvanteze cu MANTUIRE Dianaa.
Numai Domnul Dumnezeu, te poate binecuvanta,
cu un SOT, care sa te iubeasca cu ADEVARAT,
care sa te RESPECTE cu ADEVARAT,
care sa aiba O INIMA FIDELA, INIMII TALE!

Adica un om, care slujeste pe Fiul Lui Dumnezeu si care are o inima schimbata
de insusi Domnul!

Sa nu confunzi niciodata OMUL RELIGIOS,
care urmeaza un ANUMIT CULT si ANUMITE TRADITII INVENTATE de omul MURITOR, cu un om are SLUJESTE cu ADEVARAT PE Fiul Lui Dumnezeu.

Dumnezeu nu are nici o legatura cu RELIGIA, CULTUL si TRADITIILE!

Dumnezeu are legatura cu omul care implineste Cuvantul Lui
si care il ia in serios pe Fiul Lui!

Adica omul care are FAPTE, inaintea Lui!

Dianna, un lucru foarte important pentru tine:

Ai preţ inaintea Lui Dumnezeu, EL iubeşte fiinţa ta şi sufletul tau.

Întoarcete la Mine, şi Mă voi întoarce şi Eu la tine, zice Domnul.
Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la tine, zice Domnul,
gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să iţi dau un viitor şi o nădejde.

Cheama-Ma, şi-ţi voi raspunde şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti, zice Domnul.

Apocalipsa 3:20
Iată, Eu stau la uşă şi bat.
Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el, cu Mine.

Deschide uşa de la inima ta, pentru Domnul Isus, ca EL sa intre acolo şi sa locuiasca.

Incepe sa citeşti Biblia, Cuvantul Lui Dumnezeu, incepe cu Noul Testament.
Domnul Isus, iti va vorbi in mod personal, inimii tale, mintii tale.
EL te va lumina, te va ajuta sa intelegi adevarul şi drumul pe care trebuie sa mergi.

Implineşte ce scrie in Cuvantul Lui Dumnezeu:

Marcu 16:16
Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit, dar cine nu va crede va fi osândit.

Domnul Isus sa te binecuvanteze cu mantuire, pe tine si intreaga ta familie.
Cultul si religia nu mantuiesc (nu salveaza) sufletul omului.
Doar Fiul Lui Dumnezeu mantuieste, binecuvanteaza si vindeca.
Fiecare om, trebuie sa aiba o relatie personala cu Fiul Lui Dumnezeu si sa implineasca Cuvantul Lui Dumnezeu.

Ioan 14:6
Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa.Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.

Domnul Isus sa te binecuvanteze cu mantuire.
In cazul in care vrei sa ma intrebi ceva, imi poti trimite mesaj privat.