| FoundYouLover a întrebat:

Daca ar fi sa alegeti dintre urmatoarele 5 variante, care credeti ca ar fi corecta? Daca un barbat rade cu o femeie si isi trage palme in gluma cu ea, ba chiar isi ciufulesc parul (desi in aceeasi zi el a flirtat cu alta) el face asta:
a)ca sa faca geloasa o alta femeie;
b)pentru ca e nehotarat pe care dintre cele doua femei sa o aleaga;
c)pentru ca vrea sa fie iubitul celei cu care a ras;
d)pentru ca este deja iubitul celei cu care a ras;
e)pentru ca e amicul tipei cu care a ras?

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

B
Nu e o noutate ca barbatii vaneaza permanent, daca nu au obligatii, si flirteaza cu oricine le iese. Si majoritatea femeilor fac la fel.
Iar scopul nu e neaparat o realtie stabila, casatorie, copii... ci, in primul rand, exercitiu, si daca iese, sex.
Dupa o varsta suntem cam obsedati sa legam cat mai multe prietenii cu beneficii.

| RAY a răspuns:

Primul interes e sexul clar

| Taduic a răspuns:

Noi, barbati, nu gandim asa amblu ca voi in situatii de astea. Da, putem gandi asa amplu, insa nu o facem. De multe ori cand razi cu o fata, te simti mult mai bine decat daca razi cu un tip. Deci, nu te gandi ca respectivul s-a gandit inainte.

| Astaeparereamea a răspuns:

Cum adica palme'n glume? Vai steaua ta sa faci glume cu tata, nici in somn sa nu te puna dracu sa glumesti cu el rolling on the floor Lucreaza in constructii, la demolari.
a) Oricine se foloseste de astfel de metode este prost
b) Atata timp cat isi dau palme inseamna ca se cunosc mai de mult iar filtrul cu alta fata il poate face din plictiseala sau cauta ceea ce la "palmuita" nu gaseste
Cred ca mi-am dat cu parerea destul.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Astaeparereamea a răspuns (pentru remus1007):

Ptiu! Sa nu fi de deochi. calcasi pe bec? laughing))