Statul in copac te face o persoana sincera, ma bucur
Pai da. Acum sa fim seriosi. Eu sa fiu fericit
Asa te lauda ma Ray? Cum e in copac?
Eu as alege persoana sa aiba ceva din ambele.
Pai... e o poveste lunga.
Te panichezi cand vezi o muma a padurii adevarata. Stai sa vina raspunsurile gen : ''caracterul conteaza'' si tot asa)))). Normal ca toti vrem ceva placut fizic la prima vedere, orice ar alege asta, dar nu vor sa recunoasca, nu ii lasa ambitia, care este una nebuna.
Eu mias manca prieteni si as manca prajitura
Persoana mai putin frumoasa, dar cu caracterul fara defecte. Eu consider ca fiecare persoana e frumoasa in felul ei. Tu ce alegi?
Si eu cred ca omul e ipocrit cand afirma asa ceva
Eu n-am jignit pe nimeni, eu mi-am exprimat parerea
Si eu as putea sa te judec si te jignesc la cum scrii., dar nu sunt genul si mai ales ca nu te cunosc. Si cica tu nu suporti jignirile si urasti minciuna!
Daca te simti jignita asta e,nu vad cu ce te afacteaza parerea mea,fiecare are pareri diferite,eu personal cred ca toata lumea e ipocrita,falsa,perversa, vicleana, rea, nu sunt misogin, rasist etc
Ai dreptate fiecare are pareri diferite. Deci daca crezi ca toata lumea e asa, si tu esti, deci recunosti?! Nu toata lumea e asa. Nu cunosti pe toata lumea. Eu nu sunt asa, dar daca asta e parerea ta...
Ar fi si culmea sa spun ca nu sunt, da ce eu nu sunt om? am spus tot ce e om, am spus eu ca cunosc toata planeta 8 miliarde persoane, fiecare are dreptul sa creada in orice lucru asta e demoractia
Hai ca m-ai enervat destul azi. Nu vreau sa te jignesc pentru ca am o parere buna despre tine!
Nb
Cum ai o parere buna despre mine daca esti noua pe TPU?
Ba da dar apoi team sters, vezi tu rar intra cineva acolo am niste norme de selectie
Wow serios nu stiam asta
De unde sti ca sunt sincer?
@Ray: dacă tu îţi faci o prietenă pe care o consideri frumoasă, pentru tine poate e, pentru restul poate nu e.ce faci atunci?
preferi să rămâi cu ea (deşi restul o consideră "muma pădurii") sau vă despărţiţi?
Te-ai uitat la pozele alea? sigur ca le doresti imi imaginez
anonim_4396 întreabă:
butherflyeffect întreabă: