Mi se par nişte chestii fără sens.
Adică, dacă un băiat e încrezător, înseamnă că e rău?
Da, eu nu as sta cu un baiat de ala daca as fi fata ce sa fac cu el pe bune
Nici rau dar nici bun, sunt undeva la mijloc, am fost bun si degeaba nu va plac baieti buni, cumtini
Un baiat increzator si sigur pe el, care sa aiba si putin din trasaturile unui baiat cuminte, dar ce-i drept sa domine trasaturile de baiat rau.
Nu generaliza, ca nu ne plac baietii buni.
Esti ok asa
Dar ce ne plac noua? Pumnii mei minte nu are?
Ce tampenii, un baiat bun nu se face respectat? E o prostie. Un baiat bun se teme de concurenta cu alti barbati pentru o femeie? Pai ce, un bad boy nu se teme? Un baiat bun e plictisitor si cedeaza usor? Un bad boy e si mai plisctisitor, asa de increzut incat nu ai ce discuta cu el.
Nu am avut o relatie niciodata
Nu nu mi'ar placea asa ceva, prefer o persoana care stie ce vrea de la viata
si stie sa isi exprime punctul de vedere prin comunicare si sa iubeasca pe toata lumea, asa cum sunt eu.
Nu prea fuge,se lasa dominat,e timid,nebagator in seama etc gelozia confirma asta,multi baieti cuminti sunt foarte gelosi, obseivi, e plictisor, monoton, e increzut, tocmai asta si le atrage pe fete, indiferenta
Asta mi-a spus si soramea de asta ti-am dat funda miai amintit de bolovana aia
Auzi, stii ce zic eu? Sunt fata, deci crede-ma ca am vazut si auzit foarte multe pareri in privinat acestei intrebari. Deci, cauta pe Google descrierea personajului DAMON din The Vampire Diaries (il ador, btw