Daca ai bani vine si iubirea.stati linistiti.ca daca ati avea un muritor de foame langa voi si v-ati iubi cu timpul dispare tot si va doriti banii...asa ca nu cred ca vai iubirea si numai iubirea vremm ca banii vin.sa fim realisti...
Punema pa mine langa Nicoleta Luciu si un milion de euro...sa Vezi cu vreau sa ma duc acasa...
Normal ca am vrea sa le avem pe amandoua. da nu se poate...
Asa ca...
Iubiti-va mult...
Da oare ce era sa ziceti si voi acum. Ca sa nu generalizez eu zic ca in procentaj de 70% ar alege banii. Si voi ati alege iubirea ca Moni Columbeanu?!
La prima strigare, ti-as raspunde : IUBIRE... dar daca stam si meditam, ajungem la vorba din batrani: "DRAGOSTEA TRECE PRIN STOMAC" si te gandesti : mai poti iubi cand ti-e foame? mai poti iubi cand nu ai unde sta? mai poti iubi cand creditele te cocoseaza? mai poti iubi cand el iti cere bani de o bere si tu spui ca n-ai, pentru, ca el nu a adus nimic luna trecuta? MAI POTI IUBIIIIIIIIII?! RASPUNDE-TI SINGURA.
Banii se termina mai greu decit dragostea. Deci... banii daca sint multi. Daca nu, celibatul.
Iubirea....pentru ca ...cu iubirea poti avea orice q timpul..in sch q banii nu poti avea iubirea:d