| yuki a întrebat:

Daca ati fi parinti v-ati lasa copii sa aiba relati cu un rrom? sincer si cu argumente

37 răspunsuri:
| ELD a răspuns:

Parerea mea e ca si ei sunt oameni, poate da daca ar fi un baiat care sa tina la ea, sa aiba grija de ea si sa nu o pacaleask eu te iubesc si apoi cine stie ce sa-i facstraight face. DAar nu stiu sigur, poate da...

| 1235678907452352 a răspuns:

Sincer nu pentru ca ei sunt altfel.au o alta religie si au un comportament aparte. 1 depinde si cum se comporta
2daca e ingrijit
3daca are o locuinta ca doar nu imi las copilul pe orice drum
4daca stie cum sa se comporte
5 multe altele
PS nu prea exista asa ceva decat RAR extrem de rar la romii din ziua de azihappynu ca as fi rasista sau ceva de genu doar ca atunci cand esti cu familia cersesc si cand te vad singur pe strada te fluiera. cel putin pe mineoh go on

| otherwise a răspuns:

In general actualii parinti nu ar fi de acord, dar eu as incerca sa-i cunosc situatia, familia, toate cele si apoi sa iau o decizie. Si ei sunt oameni!

| Numelenuapareinbazadedate a răspuns:

Categoric da! Rromii ca si romanii sunt si rai si buni. Depinde de fiecare persoana.

| αndï a răspuns:

Da... numai ca as vrea : sa fie intretinuta, sa aiba maniere si sa nu influenteze la ceva prost. Daca e vorba de tzagunii nojtri boratzi nu... nu as accepta, numai mirosu ma face sa le borasc in cap rolling on the floor

| fame a răspuns:

De acord cu ce zice dede happy

| smartalogu a răspuns:

NU. Indiferent daca am fata sau baiat NU l-as lasa sa intre printre romi. Romi sunt cea mai a dracu specie de pe fata pamantului. Puciosi de nu mai au cum, mincinosi, furaciosi si asa mai departe. Numai cuvinte de "lauda" am la adresa lor. Ce sa fac, sa imi dau fata pe mana unui rom, sa o oblige ala sa faca droaia de copii, ca asa e pe la ei, sa o oblige ala sa se poarte dupa traditiile lor cu fuste colorate, cu lantu de gat de 5kg si cu "trailes bahtalo"? NU clar. Mai bine imi dau fata la chineji. Cel putin aia sunt mai cuminti.

| gabytza_7109 a răspuns:

Da l-as lasa sa vorbeasca cu cine considera ea/el ca e bine, iar cu rromii nu am absolut nimic tot oameni sunt si ei. si din coincidenta si prietenul meu este jumate rrom jumate roman, si ma inteleg cu el mai bine ca cu un roman, sunt fff sufletisti si ti-ar da si inima din ei daca ar putea, sunt saritori si etc, eu sincera sa fiu mi-as lasa copilul sa aiba relati de amicitie de prietenie de dragoste cu un rrom.:*

| chrystyna a răspuns:

Daca as avea copii, nu i-as lasa sa umble cu rromi. Ei au alt comportament, gandire, conceptii, etc. Dar daca as vedea ca se poarta foarte frumos, invata bine la scoala, e respectos, politicos si daca a fost crescut diferit fata de ceilalti rromi, cred ca i-as da o sansa. Dar daca as avea fata, in calitate de iubit nu i-as da voie sa se aproprie de ea.Nu as avea incredere in niciun baiat, mai ales rrom.

| Kitty a răspuns:

Nu sau depinde.

| Bianca_papusha a răspuns:

Nu categoric nu, daca urasc ceva pe lumea asta sunt ungurii si rromi.Inteleg ca si ei sunt oameni dar totusi cand ii vezi cum se comporta in societate MAI BINE LIPSA. zic eu Din cauza lor Romania a avut de suferit mult, ti si rusine sa zici ca esti roman pentru ca gata esti catalogat rrom

| Yang a răspuns:

Da daca copilul meu are peste 17 ani logic ca da il las care e faza? De ce atata discriminare eu nu pot intelege, eu cand m am indragostit si ai mei au zis ca nu e bun pentru mine am crezut ca se sfarseste acolo totul, nu vreau sa treaca prin aceeasi chestii pentru ca doare si sunt experiente care te marcheaza pe viata iar cu cat ii voi spune nu cu atat mai tare ea/el va face tot posibilul sa faca invers. Pot evita chestiile astea, pot intelege imi pot da silinta sa privesc si din punctul lor de vedere oricum voi continua sa vad ce face, unde merge etc dar nu asa pe fata cum o fac unii parinti dar ca e rrom nu are absolut treaba.Nu trebuie sa judeci inainte sa cunosti asta este foarte important in viata. Aparentele inseala nu?

| TiinutsS:╳DiiiD a răspuns:

Daca l-as cunoaste pe respectivu' si mi-ar face o impresie buna, de ce NU?happy Si ei sunt oameni si, ca sa stii, exista rromi mult mai "curati" decat romanii. In rest.capriciile parintilor de fete.happy

| superwoman a răspuns:

Max. 5% sunt rromi de incredere, si doar cei romanizati, majoritatea. Eu sincer nu mi-as lasa copilul cu un rrom pentru ca nu as putea dormi eu noaptea la cate cazuri am auzit.
Stii cum se zice, "La departare :Uite trei oameni, cand se apropie : aa, 2 oameni si un rrom"

| Duhovnicul a răspuns:

Sincer da, nu sunt rasist dar ar fi cateva lucruri : sa fie totusi om respectabil, de incredere, prezentabil si daca se poate sa vorbeasca civilizat, daca tine la copilul meu adica ce intentii are, sa nu fie pe interes si sa fie om serios desigur. (aceste pretentii le voi avea fie ca e vorba de orice fel de etnie )

| GdX a răspuns:

Daca e rrom romanizat, care a renuntat la obiceiurile alea cretine da as lasa, pentru ca e tot om.

| mutty a răspuns:

Nu. Niciodata

| julia_2451 a răspuns:

In calitate de parinte, nu as face asta.nu am nimic cu rromi dar nu pentru copilul meu.au o mentalitate diferita, usor incuiata.

| VodkaCoca a răspuns:

Pai nu cred ca trebuie sa aleg eu fetitei/baiatului meu cu cine sa stea, ce tie ti'a ales mama ta cu cine sa stai?
Eu cand o sa am copii nu o sa ma bag niciodata in relatiile lor, eu doar o sa ii pot ajuta cu sfaturi, ca stiu multe cazuri in care se baga parinti in relatii, si la ce se ajunge, daca e dragoste adevarata intre ei eu ca mama voi fi mai exclusa cum se zice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, si eu sunt indragostita de unul...si in general sunt de treaba

| lays a răspuns:

Am avut destule experiente cu rromii! sunt nespalati, nesimtiti(vocabular(?)de 2 lei), tupeisti(cred ca totul li se cuvine), le place sa-si insuseasca totul(ma refer "la ciordeala")sunt niste oameni fara scrupule pe care as vrea sa-i izoleze cineva pe o insula pustie, cu tot cu imputiciunea lorphbbbbt! (ma refer strict al nespalatii pe care i-am cunoscut eu, la cei pentru care apa e scumpa, la cei care dupa ce mi-au spart casa, imi purtau hainele fara nici o jena, la cei care schimbau meniul in fiecare zi.azi nu te mai fac in felul asta, azi esti nu stiu cum.stiti cum e sa fii injosita in halul asta? ce vina am eu ca locuiam pe aceeasi strada? Clar, nu mi-as lasa copilul pe mana unor asemenea specimene. ii urasc din inima!

| irina20 a răspuns:

Da.nu suntem specii diferite. Daca un rrom ar putea sa-mi faca fata fericita nu m-ar mai interesa altceva.

| Jeremy1 a răspuns:

Nu! Nu mi-as lasa copilul sa fie bataia de joc a unui rrom. Rromii sunt viermii societatii romane!

Inteleg ca exista si exceptii, asa e normal, dar pana acum n-am intalnit vreuna. Toti rromi pe care i-am intalnit injurau, scuipau, aveau temperament irascibil si mai vorbeau si daca nu le conveneau ceva te amenintau cu bataia. Astia nu sunt oameni, as fi dorit sa avem si noi un Hitler (adica ceva mai dur decat Antonescu) sa-i bage in lagare si sa-i gazeze.

| andreea8pogner a răspuns:

Sti ce, cam aproape toata lumea spune ca nu sunt buni, dar eu zic ca si ei sunt oameni si sunt multi romi cares mai buni ca romani, ex. daca te duci la un patron roman sa-i ceri o cana de apa nu-ti va da dar un rom egal e patron sau nu ati va da, binenteles sunt si buni si rai

| elyssa20 a răspuns:

Clar da! cum si la ei sunt si uscaciuni si la noi romani sunt foarte multe uscaciuni, de ce sa nu recunoastem! atata timp cat o face fericita de ce nu? pupici!

| ela_9708 a răspuns:

Da si nu!
de ce zic da? daca este un rrom romanizat asi accepta, adica sa fie politicos, o situatie financiara buna, chesti din astea, dar cand vine vb de dragoste pai daragoste sa fie, nu sa hai sa ne plimbam, sa mergem la mine si sa-si bata joc de eawinking
de ce nu? pentru ca eu cred ca nici tu ai umbla cu un rromi de aia cu caruta sa fim sinceri, astfel de persoane nu!
parerea mea este ca nu ar trebuie sa ne bagam in fericirea copiilor nostri, singuri o sa-si dea seama ca au gresit

| D0do a răspuns:

Daca se iubesc amandoi? De ce nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa fii dobitoc numai sa intrebi asa cretinitate!

| madagascar a răspuns:

Da si ei sunt oameni, eu am prieteni rromi, copilul meu de ce n-ar avea, daca face parte dintr-o familie normala si e educat de ce nu.