As vrea sa stiu de la "desteptul" care mi-a dat stupid ce a fost asa de stupid la faptul ca mi-am exprimat opinia, una sincera de altfel? Imi cer mii de scuze ca nu impartasesc conceptiile tale inguste despre viata si ca nu sunt intolerant ca si tine.
Bineinteles ca da! eu deexemplu am o verisoara de 27 de ani si ii casatorita cu un rom de ceva timp. Da stiu ca pe parinti ii intereseaza cu cine se inrudesc, adica din c familie face parte. Da primul lucru care lasi face dc as fi parinte ar fi sa il cunosc indiferent c ii rom, roman sau altele!
NU! Pentru ca: Tiganu`e rrom si in ziua de Paste!
Daca intelegi ce vreau sa iti zic
Depinde...
Uni dintre rromi sunt intr-adevar oribili. Adica asculta manele, sunt neingrijiti, injura mereu, etc :-&...Categoric ca NU
Insa mai sunt si rromi care sunt mult mai civilizati decat romanii... Daca el/ea este ingrijit/a, civilizat/a, are o casa (nu un cort! ), o familie cumsecade...Da.Nu vad care e problema
Deci...
Orice parinte isi doreste numai bine pentru copilul lui. Eu sincer,as incerca sa i`l scot din cap,facand'o sa inteleaga ca sunt baieti mult mai buni decat el. Pentru ca sa fim sinceri ( nu discriminez, eu am o relatie cu un rrom si e ca si cum as fi cu un roman e totul normal, nu suntem in shatra ).dar daca vad ca fata mea il iubeste si in nici un fel nu pot sa i-l scot din cap.ce sa fac? m-as resemna si as fi langa ea.sa o ajut si sa o ridic. cand va da cu capul de sus si se va lovi.sa fiu acolo.nu sa ii reprosez ca nu m-a ascultat.sa o fac sa isi dea seama de greseala.Sau poate va fi bine.si atunci eu imi voi da seama ca am gresit judecand acel baiat gresit!
anonim_4396 întreabă: