anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca beau suc acidulat cdupa ce iau
pastila anticonceptionala ce se poate intampla?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU se întâmplă nimic!
Numai să NU fie suc de grapefruit!

Toate cele bune.

12 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna.
S-ar putea sa ii scada eficienta pastilei, deorece sucul acidulat afecteaza foarte mult stomacul, iar pastila are nevoie sa fie digerata complet si absorbita pentru a-si face 100% efect.

| e1xtz a răspuns:

Poate ramane anticonceptionala gravida!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vei face o căcuță m ai moalelaughing dar nu te ingrijora e de la pastilă in combinatie cu sucălăul,

| corbulalbrosu a răspuns:

Draga LaLaura, Acele pastile contin hormoni sintetici, care nu sunt afectati de apa, sucul gastric si altele. Poti bea si manca ceea ce doresti, conditia obligatorie este administrarea lor la ore fixe.

| LaLaura a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Daca stomacul e tulburat de sucul acidulat, si face diaree, atunci te asigur ca scade eficienta, de ce? pentru ca pastila nu este absorbita si este eliminata prin diaree.
Nu e de joaca cu pastila, si nici cu sanatatea, daca nu ai luat anticonceptionale ( sigur ca nu ai luat) si nu stii ce fac si cum se iau ( scrie si pe prospect chiar), atunci incerca sa raspunzi doar la ce stii mai bine.

| corbulalbrosu a răspuns:

Draga La Laura, daca taceai filozof ramaneai. Daca, daca si iar daca, intrebarea este pusa la modul general si nu intr-un caz particular.Stii tu sigur ca va avea diaree? Bine ca nu-i mamanca pe hormoni limbricii laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LaLaura):

Ai mare dreptate sad din nefericire dau o gramada de reactii adverse.

| LaLaura a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Am spus ca s-ar putea ii scada eficienta pastilei, ca ii afecteaza stomacul, adica sa faca diaree din cauza sucului ( cel putin organismul meu asa reactioneaza la suc acidulat, de aceea nici nu beau) Nu am spus ca e musai sa faca diaree.
Aceasi zicala am si eu pentru tine "daca taceai filozof ramaneai"

| LaLaura a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, stiu, daca citesti prospectul care e lung, dar merita, o sa vezi cate reactii adverse au si ce e indicat sa nu consumi cand iei pastila si cand scade eficienta pastilelor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LaLaura):

L-am citit pe tot si stiu ca sunt o gramada! Am zis sa fiu precauta pentru ca nu spunea despre ceea ce am intrebat eu.

| LaLaura a răspuns (pentru anonim_4396):

Am inteles.

| Pacala a răspuns:

Explodează pastila în tine.