| Pissy a întrebat:

Daca bei spirt mori?
Mentionez ca nu vreau sa mor laughing. ma contraziceam cu o prietena big grin. Scuze de categorie. big grin

11 răspunsuri:
| dana85 a răspuns:

Nu mori pe moment, multi alcoolici il beau dar filtrat prin paine sau tifon. Dar in timp produce grave afectiuni ale organelor interne si...acolo duce.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Este posibil. Am auzit de 2 cazuri acum un an. Iti dai seama ca depinde de cantitate, daca este filtrat cumva si de organism. Iar cine ajunge sa bea asa ceva este probabil deja in stare de ebrietate si cu ficatul bolnav. Oricum, alcoolul sanitar este exclusiv pentru uz extern si chiar daca nu ucide poate avea alte efecte foarte periculoase.

| Sara2 a răspuns:

Nu cred, eu am inghitit spirt la varsta de 12-13 ani, imi puneam cu vata la masea, de 5-6 ori pe zi, vreo 4-5 zile la rand si iti dai seama strop cu strop cat am inghitit, k simteam k il inghit, probabil ca daca bei in cantitati mari e posibil

| Remus82 a răspuns:

In cantitate mare poti da ortu' popii.

| IonuţR1995 a răspuns:

Intr-o cantitate mare se poate... dar eu stiu un fel din batrani sa scapi de durerea de gat puneai o lingurita de zahar si un strop de spirt si il inghiteai si nu se intampla nimic happy

Abh
| Abh a răspuns:

Da, ingerat in cantitate mare. http://www.romedic.ro/intoxicatiile-la-copil/intoxicatia-cu-alcool-etilic.

| byanca01 a răspuns:

Cred ca da mai ales in cantiate mare

| վፀiፀፀ a răspuns:

Nu mori. stai linistita. Prietena mea a baut in vara prin iulie aproape 1 litru de spirt si nu a patit nimica, a avut doar o durere de stomac da i-a trecut si acum nu mai are nimicahappy

| BuDy95 a răspuns (pentru վፀiፀፀ):

Prietena ta e betiva si are probleme cu ficatul?laughingsau minti?

| elasexygagica a răspuns:

Incearca si pe urma ne zici cum a fostlove struck

| վፀiፀፀ a răspuns (pentru BuDy95):

Nu prietena mea nu e nici betiva si nu are nici probleme cu ficatullaughing. Da a baut spirt ca sa vada cum e ca cica pe el scrie ''ALCOOL'laughing