| aquaxxs a întrebat:

Daca, ca si baiat am inceput sa ma masturbez de la 6-7 ani, dar nu aveam ce sa ejaculez, ceea ce a inceput pe la 12 ani ejacularea, o sa am probleme in viata mea sexuala pe viitor?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da.Cand vei fi cu o fata ai sa te rogi de instrument sa se scoale.Pentru ca te-ai invatat cu palma.Te faci de ras in fata fetei.Ce generatie sunteti, mai copii? Numai la sex va sta gandul.

| aquaxxs explică (pentru darrio2007):

Ok, sa zicem ca ma opresc si nu ma mai masturbez, ma opresc din chestia asta, o sa mai patesc asa atunci?

| mihai69 a răspuns:

Nu, nu vor fi probleme, în ciude celor spuse de unii pe aici.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu patesti absolut nimic daca te vei masturba in continuare insa moderat, fara sa abuzezi chiar daca dorinta de a obtine satisfactie/placere te indeamna la mai multa activitate. Nu baga in seama prostiile debitate de niste profani carora le lipseste informatia corecta in privinta practicarii acestui obicei. Viata ta sexuala viitoare va depinde de alte aspecte, precum cele de natura psihica, mentale sau medicale/de sanatate.

| aquaxxs explică (pentru corbulalbrosu):

Dar pe viitor pot suferi de ejaculare precoce din cauza ca am inceput prea devreme?

| doctorandus a răspuns (pentru aquaxxs):

Masturbarea nu produce ejaculare precoce. Sursa: Strassberg, Donald S.; Mackaronis, Julia E.; Perelman, Michael A. (2015). "Sexual dysfunctions". In Blaney, Paul H.; Krueger, Robert F.; Millon, Theodore. Oxford textbook of psychopathology (Third ed.). NY: Oxford University Press. pp. 441–442. ISBN 9780199811779. OCLC 879552995.

http://ro.wikibooks.org/wiki/Medicin%C4%83/Masturbare

| corbulalbrosu a răspuns (pentru aquaxxs):

Toti tinerii si de multe ori chiar si cei deja ajunsi la maturitate pot sa sufere de ejaculare precoce din cauza imposibilitatii de a isi coordona si controla ejacularea din cauza/datorita excitatiei foarte intense. Cu trecerea timpului si in cazul intretinerii unei activitati sexuale permanente si constante se dobandeste tot mai multa experienta iar in cazul in care sexul devine o activitate de rutina fiind intretinuta cu o partenera stabila, va dispare excitatia de nestapanit, astfel ca ejacularea va deveni controlata prin vointa. Deci nu te impacienta, totul intra in normal la vremea ei. Multa sanatate.

| ywar a răspuns:

Pai eu cred ca ai niste preocupari inteligente, inalte. Sa faci laba de 10 ori pe zi mi se pare un prag de atins, pe care ar trebui sa il mentioneze la catalog. Dar ce e trist ca uscaturi ca tine o sa ne platesaca noua mai tarziu pensiile.

| Emilian65 a răspuns:

Cu siguranta vei avea probleme de erectie si ejaculare cand vei fi mare.

| aquaxxs explică (pentru Emilian65):

M-am decis sa ma opresc, o sa-mi revin?