De multe ori ce nu ti doresti sa se intample de aia ai parte nu o mai stresa ca pana la urma ajungi sa se implineasca asa am facut si eu si exact aia am patit, asa ca las o mai moale cu asta.Nu te mai gandi la asa ceva
Prietene am sa-ti raspund printr-o intrebare! Am o curiozite: Ea ce simte, cand te vede si ce reactie are in fata ta? Se balbaiae, isi perde cuvintele? Sau e destul de lejera?
Din cate am citit, posibil sa ai dreptate ca poti sa devi stresat, dar sfatul meu e sa fi cat poti de lejer si sa te comporti ca si cum nu sar fi intplat nimic. Mult succes si bafta, semneaza nicaflorin83.ro
Pai in primul rand, nu ai cum sa nu fii parasit, deoarece nimeni nu va sta cu tine o vesnicie.la un momentdat vezi tu, sentimentele dispar asa ca este mai bine s-o lasi balta, deci nu cred ca ar trebui sa iti fie frica de asa ceva, trebuie doar sa-ti controlezi sentimentele, sa nu pui suflet la o varsta frageda deoarece o sa ajungi sa "suferi", si de acolo poate ai si aceasta teama, legat de faptul cu atentia, incearca sa-i dai atentie persoanei iubite atat cat sa inteleaga ca tii la ea, nu incerca sa-i controlezi mesajele mereu sau sa fii prea posesiv/gelos, dai putina libertate pentru ca pe unele fete le deranjeaza posesivitatea. daca ai o varsta frageda o sa intelegi astea in timp. daca e ceva lasa-mi id-ul tau si ma intrebi pe mess cand mai ai nelamuriri, bafta
Hackyy nu am o varsta frageda am un pic mai mult dar nu-s c sa zic m-am atasat de ia bin eu am inteles mesaju tau dar oricum mi greu oricum mersi