| dydda a întrebat:

Daca de ex un baiat ar vrea sa o faca cu iubitasa da ea e pe stop. Poate?

Răspuns Câştigător
| IulianDBI a răspuns:

Auzi cica nu poate, da logic ca poate, numai ca o sa ramana cu sange pe penis sau e posibil sa curga putin, dar daca nu vi se pare scarbos nu e ceva rau, eu am facut si nu mi s-a parut nimic ciudat, stiti cum se zice "Un marinar adevarat poate naviga si pe marii rosii"

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate daca fata e de acord

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Da dar este destul de scarbos din cate am auzit I don't want to see mai ales daca nu face sex protejat happy mai bine ar astepta pana ii trece ciclul nu moare 3-4 zile big grin

| Metalerele5 a răspuns:

laughing Poate, n-are de ce sa nu poata? Ba chiar cateodata e mai placut de obicei, pentru ca acel loc, in timpul menstruatiei este mai dilatat si (logic) mai umed! Numai sa nu ai probleme cand o sa iti vezi... plina de sange! In rest nu are ce sa se intample rau. big grin

| DomnisoaraInRoz a răspuns:

De putut clar ca poate, dar asta nu inseamna ca este si sanatos pentru fata, cea mai buna alegere este sa astepti pana ii trece menstruatia :*

| 00x00 a răspuns:

Da poti...dar o sa te trezesti cu sange in tot CORTUL...ca si bunul meu amic care a baut ca un porc si el si prietena lui si sau trezit dimineata intr-un cort plin de sange, nu cred ca vrei sa ti se intample una ca asta, deci stai pe fundul taurolling on the floor))))))))

| Andre7ea a răspuns:

Da,poate.Dar protejat, ca sa nu existe riscul sa ramana insarcinata.

| alessandră19 a răspuns:

Logic că nu. happy

| alessandră19 a răspuns:

Păi la aia mă refeream că e ceva penibil să faci sex in timpul menstruatiei :s e destul de scârbos big grin nu mă refeream că nu poate in general happy dacă ea vrea succeslaughing