| Dje a întrebat:

Daca era in perioada de ovulatie si noi am avut un contact sexual anal si pe penis au ramas spermatozoizi uscati de la o ejaculare precedenta si au avut contact cu scuipat, iar apoi i-am introdus putin degetul cu scuipat in vagin, poate ramane gravida?

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Grea întrebare...
Dacă spermatozoizii erau uscați, înseamnă ca erau morți, deci nu e risc de sarcină. Dacă era si lichid preejaculator pe mâna ta, după ce ti-ai atins penisul, si ai băgat mâna in vagin, sunt ceva șanse si de sarcină, pentru ca au rămas pe uretra spermatozoizi de la ejacularea anterioară, șanse foarte foarte mici dar există, nu trebuia să ii bagi degetul in vagin, si oricum, contactul anal mai bine il protejați cu prezervativ...

4 răspunsuri:
| Dje explică (pentru Madaxo97):

A ramas pe penis uscati dar dupa mi-am pus pe penis scuipat si dupa am continuat si dupa i am bagat degetul putin in vagin si dupa s-a dus si s-a spalat repede cu apa

| Madaxo97 a răspuns (pentru Dje):

Dacă ești sigur ca alt lichid nu mai ieșea din penis, doar ce era uscat, nu rămâne gravida

| Violleta2022 a răspuns:

Insarcinata nu, dar cu siguranta s-a ales cu o infectie vaginala, odata ce aveai fecale si sperma uscata pe deget, care i l-ai introdus dupa aceea in vagin.