anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca eu am ejaculat fara vreun act sexual propriu zis iar prietena mea avea sperma pe mana, iar dupa s-a dus sa isi faca dus, a dat cu apa pe tot corpul inclusiv pe mana dar si a introdus degetele in vagin, este sansa de sarcina?
Mentionez ca dusul sa zic a fost facut la 3 minute dupa ejaculare (nu am avut act sexual propriu zis)

9 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

Nu e nicio șansă de sarcină, stai liniștit.

| lubujinx a răspuns (pentru Madaxo97):

Sunt foarte panicat, aparent ii intarzie menstruatia, nu il are regulat dar s-a facut a 40-a zi si nu i-a venit. de obicei are cam 35-36 cam asa

| Madaxo97 a răspuns (pentru lubujinx):

Îmi pare rău sa aud, nu te panica, de sarcină sigur nu poate fi vorba daca nu ai avut contact sexual vaginal, iar cand a facut duș apa caldă a omorât oricum spermatozoizi de pe mâini si corp, nu aveau cum sa se scurgă in vagin, imposibil. Menstruatia întârzie pentru ca e neregula probabil, poate sari si o lună câteodată, asta înseamnă menstruatia neregulata, vine când vrea ea, nu contează la câte zile i-a mai venit până acum 30-35-40, poate sa vina odata la 35 zile apoi următoarea la doar 20, apoi următoarea la 40, etc, așa e când ai menstruatia neregulata

| lubujinx a răspuns (pentru Madaxo97):

Multumesc mult pentru raspuns! chiar sper sa fie asa, ideea e ca am tot citit ca nu conteaza cum are loc intrarea spermei in vagin chiar daca e prin contact sexual sau alte mijloce si de aia

| Violleta2022 a răspuns:

Nu.
Cu degetele murdare este imposibils a lasi pe cineva gravida!

| abcdefg100 a răspuns (pentru lubujinx):

Intrebarea e cand si-a introdus degetele in vagin. Inainte sa se spele pe maini, sau dupa? Presupun ca dupa - in cazul asta poti sta linistit. Daca inainte, exista o sansa. Minuscula, dar exista. Problema asta este una generala nu numai din auzite, dar mai ales din ce vad pe site-ul asta. Menstruatia poate intarzia din diferite motive, deseori NU este vorba de sarcina.

| Emilian65 a răspuns:

Nu este posibila apariția vreunei sarcini.

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Data viitoare incearca pe fata, are efect cosmetic. Nu trebuie sa te superi si sper sa nu o faci.
Fetele mai vor asta.

| MarianWLF a răspuns:

Nu exista sansa de sarcina, putem spune ca s-au dus "pe apa sambetei" laughing