Nu inseamna neaparat ca o iubesti. Poate insemna ca o place foarte mult. Atunci cand iti place de cineva cu adevarat, uiti de defecte. E logic ca are anumite defecte, unele mai mult sau mai putin vizibile, cu toate acestea nu trebuie sa le dam prea mare importanta. Ea nu stie ce vrea, tocmai de-astea ti-a dat si un raspuns fara justificatie si fara sens. Ar trebui sa vorbesti cu ea despre asta si sa o intrebi ce vrea sa spuna prin asta, pana la urma de ce nu vrea. Meriti o explicatie totusi.
Eu cred ca acum ar trebui sa ma astepti, dar cum vrei u! ii poti spune ca o placi foarte foarte mult si incearca sa ai niste lucruri in comun cu ea, stii unele chestii care le plac fetelor! succes pustiule
Pff cu toate ca ai doar 13 ani
stii ce nu te da batut fetele se lasa mai greu cucerite
fa`o sa se simta unica zii din clipa in clipa daca se poateca uh niciodata nu o vei rani(chir daca poate nu te va crede)
zii ca o placi
nust inceaca orice
dar pun pariu ca in 2 3 zile ve`ti fi impreuna
bft
Pai, nu i-as spune inca dragoste, simplu cred ca o placi.
Daca ea nu-ti raspunde cu aceleasi sentimente mai incearca...Dar daca tot nu va vrea ceva intre voi ar trebui sa o uiti si sa cauti alta fata.Stiu ca va fi greu s-o uiti, deoarece suntesi in aceeasi clasa (am trecut si eu prin asta)Dar sa stii ca totul va fi bine, indiferent de ce va spune ea.
Hey:* incerca sa o cuceresti fa-o sa rada (dar, sa nu exagerezi) editeaza niste poze cu voi doi incerca sa devii cel mai bun prieten al ei uite iubitul meu a fost cel mai bun prieten al meu si acum am devenit:Xincerca si daca vezi ca nu vrea las-o in pace nu o fa sa se simta prea sufocata de tine dar mai intai fa asa cum ti-am zis vorbeste cu ea.pe mess la scoala daca te roaga ceva nu incerca sa o refuzi P.S a mai avut prieten? nici eu nu am mai avut pana acum si am 13 ani mi-a fost cam frica dar, vazand ca e cel mai bun prieten al meu am inceput sa il simpatizez si usor usor sa il iubesc lasa daca vrei id'u tau printr-un mesaj si o sa vorbim mai multe pe mess pe curand:*:*:X:*