Pai ne-am despartit ca el este fotbalist si trebuie sa plece tot timpul iar eu trebuie sa stau numai in casa cat timp este el plecat si l-am pus sa aleaga intr-o zi intre mine si fotbal si a zis ca pe amandoua eu m-am enervat si i-am zis ca ne despartim si sa ramana cu fotbalul deoarece eu ma refeream sa lipseasca ziua aia si sa stea cu mine.
Da desigur, ca cred ca nu fiecare ar putea sa te sune dupa o astfel de despartire, e si normal ca nu poti sa uiti deodata tot ce ai avut cu acea persoana si trebuie sa treaca ceva timp ca sa va puteti trata doar ca pe simpli prieteni..in fine Bafta voua si vedeti ce faceti
ai si tu dreptate dar trebuia sa-l intelegi si pe el si normal ar fi fost sa va fi facut un program pentru intalnirile voastre, intr-o relatie trebuie sa lasam de la noi, reciproc, ca sa avem succes, faza cu pierdutul telefonului mi se pare destul de puerila si da de gandit, nu-l mai suna o perioada sa vezi ce se intampla
Daca a fost o iubire adevarata intre voi, nu se uita in cateva ore tot ce s`a intamplat in relatia voastra! Trebuie sa va acceptati unul pe altul...chiar daca mai sunt unele piedici. Bafta! :* Take care!
Asa e, am sa fac cum spui tu daca ma iubeste ma cauta nu? si iti multumesc de sfat
Multumesc de sfat:X vreau sa va dau la toti funda...dar nu se poate trebuie doar una
Asa eram si o data credeam ca nu mai pot sa imi placa de altcineva. timpul si-a spus cuvantul.in prezent nu simti nimic pentru nimeni oricat de putin?
AndrewTate7789 întreabă: