Ii testeaza sentimentele pentru el, nimic altceva.
Vrea sa se convinga ca ea il iubeste pe el si n-o sa se repeada din razbunare la primul venit, oricat ar supara-o!
Metode imature, omul iubit nu se testeaza, se iubeste...
Pe viitor, nu mai folosi relatari la persoana a 3.devine dificil de inteles cu el/ea/alt el
exista un termen in pishologie,pshyc-driving(sau ceva de genu), se refera sa a induce o anumita idee intr-o persoana facand-o s creada ca de fapt ideea respectiva i-a venit chiar ei si ca e cea mai buna cale de urmat facand astfel ce manipulatorul doreste. faptul ca impinge persona respectiva in bratele altuia poate insamna mai multe lucruri, cele mai evidente fiind:ca nu o mai vrea langa el, ca el considera ca acea persoana areare sentimente pentru X si o impinge spre el pentru a avea o relatie mai normala, mai implinita as putea spune sau e un fel de autoflagerare genu "du-te la el sa vezi ca tot cu mine ti-ar fi mai bine.acum,noi nu cunoastem toate elementele asa ca in functie de ce ti-am spus alege tu ce consideri ca e mai aproape de adevar
Nu are încredere în el. Este conştient că nu te poate ţine aproape, de aceea încearcă să te îndepărteze. E un fel de: Îţi dau papucii eu ţie ca să nu mi dai tu mie.
Stii? Si eu sunt aceeasi situatie ...Prefer sa il vad cu altcineva care sa il merite decat sa fie alaturi de mine. Poate nu se simte demn de ea, iar fizicul celuilalt e mai apreciat de cei din jur decat al lui.La mine asta e problema:fizicul...
Mutubal întreabă: