| VacutzaRoscata a întrebat:

Daca fac genoflexiuni fac muschi la picioare si imi fac fundul mai bombat?
funda love struck

Răspuns Câştigător
| RedAppLe a răspuns:

Sincer nu cred.Dar am eu un exercitiu foarte bun.Eu fac dans sportiv si antrenorul meu le spune fetelor ca daca vor sa aiba fund frumos si bombat trebuie sa isi incoarde fesele si sa le descoarde si tot asa...Nu stiu daca am scris tocmai corectlaughing dar oricum cred ca intelegi care e ideea. Daca faci acest exercitiu vei avea rezultatewinking

10 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Muschi la picioare da, fund bombat poate. mai bine alergi si faci pilates pentru fund bombat.vezi ca e pe youtube un filmulet cu o tipa care executa diferite exercitii pentru un corp frumos la fete. check them out.

| EVOLUTION_5448 a răspuns:

Depinde si de cine esti mulsa.

| jaka_7600 a răspuns:

Da dar daca vrei sa ai fundul mai bombat fa masaj in fiecare seara si in scurt timp vei avea fund bombat

| Andu_7395 a răspuns:

Pai sa vedem.folosesti gambele, coapsele gluteii(fesierii) si abdomenul. Deci.da?

| calin3003 a răspuns:

Da. facand genoflexiuni lucra cvadricepsii( muschii picioarelor) si fesierii( muschii funduletului happy )
numai sa ai grija. sa faci corect miscarea
bafta :*

| vlaaddd a răspuns:

Daca faci pe ceva moale genoflexiuni ai toate sansele sa ai un fund bombat.

| Y3aaHH a răspuns:

Normal, acum depinde si de cum esti format/a... Daca chiar vrei fund bombat trebuie sa faci genoflexiuni cu greutate (5-6 repetari chinuite)

| andreeakenthigh a răspuns:

Frate laughingrolling on the floor asta e ceva gen "imi maresc sanii daca trag de ei?" laughing
daca nu ai fund, nu ai si gata. unde nu e, nu e. thinking poti sa faci tu 10000 de exercitii, tot nu iti va aparea carne pe fund laughing

| crina88 a răspuns:

Da faci muschi la picioare si da se bombeaza si fundul. Eu m am apucat de o saptamna de genoflexiuni, ce i drept cu greutati, o gantera de 5 kg si chiar se observa rezultatele si la fund si mai ales la picioare. Fundul e o idee mai greu de modelat dar nu imposibil. Cu putina perseverenta si vointa, intr o luna vei vedea rezultatele, la fund ma refer happy. Sfatul meu e sa faci cat mai multe serii pe zi. Eu ajung sa fac si 4, 5 serii de cate 40, 50 de genolexiuni, depinde cat ma tin picioarele. Si inca un pont stai cu abdomenul incordat, ajuta happy succes!

| Andreeaa245 a răspuns (pentru andreeakenthigh):

Nu este adevărat! Dacă faci exerciții in mod constant, se dezvoltă mușchii fesieri deci asta înseamnă ca vei avea un fund mai "bombat".

Întrebări similare