Nu, nu poate rămâne înspărcinată! Dar dacă faci asta, înseamnă şi că fata e minoră, şi nu are mai mult de 14 ani, aşa că mai bine stai în bancă ta.
p.s Vrei să faci sex, când nici atâta lucru nu şti?
Nu poate, dar asta inseamna ca e doar un copil si tu iti vei bate joc de el.
Pana nu ii vine ciclu nu are cum pentru ca din ovulul ei si sp ta iese un copil...dar daca e mica adica sub 14 ani ar fi mai bine sa nu incerci...adica e traba voastra deci eu nu ma bag doar am spus ce se intampla
Ba de ce esti rau? am vazut cum se comporta fetele din ziua de azi! pe bune ce copii? se gandesc la sex din clasa 1... toti sunt precoci.
si acum cum poti sa spui ca daca nu are ciclu nu are mai mult de 14 ani? unei colege din liceu (da am terminat si liceu si facultate de drept, si am propria mea firma) cum spneam unei colege i-a venit ciclul la 18 ani... asa ca sunt sigur ca fatuca din imaginea alaturata are cei 12 ani impliniti.
FRATE NUMAI LA SEX VA E GANDUL!
ati auzit de un termen nu stiu dar este oricum supraestimat: ii zice copilarie, joaca etc.
Nu am terminat la universitate.
ideea este ca eu spre deosebire de tine am de facut 3 mail-uri o data, sa ma gandesc la toate problemele mele si plus de asta sa mai raspund si la ineptiile asta ca sa stii ca unii mai au si treaba... nu freaca duda ca altii...
Vai iti multumesc pentru sfaturi!
o sa tin cont de ele!
)
hai pa! si vezi-ti de treburile tale!
O spui de parca te obliga cineva sa raspunzi aici, vezi ca in dreapta sus ai un X rosu, apasa-l daca consideri tu ca nu poti face fata stresului.
Cat despre intrebarea de mai sus, raspunsul este nu, dar daca 123dany123 este major atunci locul lui nu este in societatea noastra, ci mai degraba in puscarie.
Articolul 198 din Codul Penal spune ca: "Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex care nu a împlinit vârsta de 15 ani se pedepseste cu închisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi."
OKEY! scuzele mele pentru comportamentul meu de azi, sunt cam tafnos si cam haotic astazi, asa ca o sa imi iau liber singur pana in momentul in care o sa fiu mai coerent in gandire si in exprimare!
inca o data scuzele mele, si asta pentru ca sunt destul de barbat ca sa recunosc cand gresesc.
o zi buna in continuare!
Nu vreau sa-mi imaginez cati ani o avut aia mica. sunt mici mah, ele inca se joaca ce dracu le traumatizezi cu sexu tau? mama ta o greseala o facut pe lume asta! tu!
Nu ramane, dar daca nu are ciclu banuiesc ca are vreo 11-12 ani, asta inseamna ca iti cam bati joc de ea, chiar daca aveti o relatie las-o sa mai creasca daca o respecti, stiu, bla bla am comentat in plus dar trebuia sa spun
Nu se poate. si nu te juca cu focul ca te arzi mai bine fa ceva cu o fata mai mare
Ce oameni! Doar am intrebat ca nu eram sigur! Nu vreau sa fac sex! Am 14 ani! Am intrebat atata tot! 11
Ok si noi am raspuns, in plus nu ai dat foarte multe multe detalii, daca iti recitesti intrebarea vei vedea ca ai lasat loc de interpretare, eu am inteles, ca si altii de aici ca ai facut deja si ca iti este frica sa nu fie insarcinata.
BuffaloSoldier întreabă:
Roberrt21 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: