Dacă tipul e virgin şi la propriu şi la figurat, prinde da
Trebuie să fi groaznic de beat ca în loc de o sticlă să dai banii pe o oală
Depinde cat esti de stramta larga.
Eu am un secret. Daca nu o fac aproximativ o luna, ma stramtez atat de mult ca am fost intrebata de mai multe ori daca sigur nu sunt virgina .
Asa ma testa un fost prieten cand trebuia sa plece pentru o 2-3 saptamani din oras. Daca atunci cand se intorcea nu eram stramta, zicea ca l-am inselat. Si doar o data s-a intamplat si avea dreptate Asta pentru ca am facut eu prostia sa ii spui the big secret
La mine tine chestia asta f bine pentru ca am himen elastic.
Nu stiu daca la tine ar putea tine. depinde cat de stramta esti. Iar cu ciclul l-ai putea mintii ca ai fost virgina.
Numa ai grija sa nu apara dupa vreo 2, 3 care sa sustina ca au facut-o cu tine si sa ai vreun semn distinctiv intr-o zona mai intima.ca atunci ai incurcat`o
Nu cred. adica depinde de cat de experimentat e baiatul respectiv. daca a mai avut cateva relatii sexuale nu vei avea nicio sansa.
mai bine fii sincera cu el si spune`i adevarul. de ai de pierdut?
Da, daca baiatul e beat mort. Sa fim seriosi! Si daca e virgin isi da seama...
De obicei... nu prea. Doar daca el e virgin. Poti sa incerci sa mimezi, insa baietii stiu cum actioneaza o virgina si cum reactioneaza una experimentata. Dar una peste alta trebuie sa fie cu un baiat mai prostut ca sa-ti iasa.
Daca baiatul este experimentat in asa ceva se poate sa nu creada... dar poti sa incerci si sa si mearga.
Ar fi fericit sa stie ca esti prima persoana cu, care faci dragoste adica mie daca mi sar intamplar nu as fi trist
Nu.Nu prinde.Pt ca atunci cand esti virgina iti curge o picatura 2, 3, poate chiar dupa contact.Si difera culoarea. Daca e baiat experimentat nu fa chestia asta. Oricum s simte la penetrare daca ai fost sau nu!
Problema e, ca pe langa durerea groaznica pe care o sa o ai daca faci asta, este si scarbos.
Nu merita sa minti, poti astepta pana iti trece menstruatia...
Anca, eu de 2 ani nu am mai avut nicio relatie sexuala, iar cei 2 3 nu au de unde sa apara, nu a fost decat 1.
anonim_4396 întreabă: