| alexxxa93 a întrebat:

Daca faci sex neprotejat si nu il lasi sa-si dea drumul in tine ai sanse sa ramai?

13 răspunsuri:
| petitdreamer a răspuns:

Da. In timpul actului, baiatului i se mai scurge putin fara sa simta. Si se poate intampla sa ramai insarcinata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Abstinenta nu este una dintre cele mai sigure metode anticonceptive. Inainte de ejaculare se poate intampla fenomenul preejacularii care elibereaza o canditate infima de spermatozoiti dar suficienta cat sa se ajunga la o sarcina daca femeia este fertila. Acest fenomen poate fi trecut usor cu vederea, de cele mai multe ori insesizabil la barbati (adica nici ei nu stiu cand s-a intamplat)

| Demonull a răspuns:

Dacă nu iși va da drumul..clar nu.happy

| Onio a răspuns (pentru Demonull):

Iti recomand sa citesti ce raspuns am dat la intrebarea pusa de alexandra_3799, iar apoi sa citesti mai jos ce am raspuns si la lola2012. Este valabil si pentru tine.

| Demonull a răspuns (pentru Onio):

Ma doctor sex, eu i-am raspuns la intrebare dupa cum a formulat -o, Intrebarea era „daca isi va da drumul„. Restul e riscu meseriei.O zi buna.

| Onio a răspuns:

Am sa iti raspuns cu un raspuns pe care l-am mai dat odata la altcineva care a pus o intrebare asemanatoare.

"Chiar si de nu a ejaculat, si totusi nu a folosit prezervativ, prin excitare, 100% a eliminat lichid seminal. Acest lichid seminal sa stii clar: CONTINE spermatozoizi, ceea ce poate duce la o sarcina nedorita."

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Crezi e ca e mai eftina protectia decit cresterea sau avortul unui copil? Mai bine protejeazate. Sunt sanse.

Răspuns utilizator avertizat