| alexxxa93 a întrebat:

Daca faci sex neprotejat si nu il lasi sa-si dea drumul in tine ai sanse sa ramai?

13 răspunsuri:
| Demonull a răspuns:

Dacă nu iși va da drumul..clar nu.happy

| petitdreamer a răspuns:

Da. In timpul actului, baiatului i se mai scurge putin fara sa simta. Si se poate intampla sa ramai insarcinata.

| Onio a răspuns:

Am sa iti raspuns cu un raspuns pe care l-am mai dat odata la altcineva care a pus o intrebare asemanatoare.

"Chiar si de nu a ejaculat, si totusi nu a folosit prezervativ, prin excitare, 100% a eliminat lichid seminal. Acest lichid seminal sa stii clar: CONTINE spermatozoizi, ceea ce poate duce la o sarcina nedorita."

Răspuns utilizator avertizat
| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Crezi e ca e mai eftina protectia decit cresterea sau avortul unui copil? Mai bine protejeazate. Sunt sanse.

| Domnisoaraindragostita a răspuns (pentru Domnisoaraindragostita):

Vroiam sa zic mai scumpa.

| Onio a răspuns (pentru lola2012):

Acesta este un subiect delicat, asa ca nu este indicat sa vorbesti in necunostinta de cauza.
Nu stiu cati anisori ai, si cata experienta in domeniul "amorului", dar iti garantez ca esti una din fetele care are sanse mari sa ramana cu o sarcina nedorita, din cauza lipsei culturii si educatiei sexuale.

Răspuns utilizator avertizat
| Onio a răspuns (pentru Demonull):

Iti recomand sa citesti ce raspuns am dat la intrebarea pusa de alexandra_3799, iar apoi sa citesti mai jos ce am raspuns si la lola2012. Este valabil si pentru tine.

| Demonull a răspuns (pentru Onio):

Ma doctor sex, eu i-am raspuns la intrebare dupa cum a formulat -o, Intrebarea era „daca isi va da drumul„. Restul e riscu meseriei.O zi buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Abstinenta nu este una dintre cele mai sigure metode anticonceptive. Inainte de ejaculare se poate intampla fenomenul preejacularii care elibereaza o canditate infima de spermatozoiti dar suficienta cat sa se ajunga la o sarcina daca femeia este fertila. Acest fenomen poate fi trecut usor cu vederea, de cele mai multe ori insesizabil la barbati (adica nici ei nu stiu cand s-a intamplat)

| ÎmiPlaceDeMăta a răspuns (pentru Onio):

Are 18, ba chiar împlinește 19! laughing Asta era clar thinking
Faza este că la cum vorbește, la ce figuri are, nu pare...