Glumesti nu? Logic ca nu! App cati ani ai? Si tu mai esti de sex oral daca nici nu te-ai informat in legatura cu asta...Sorry
Doamne , sigur ca nu poti sa ramai insarcinata asa. Numai daca baiatul ejaculeaza in vaginul tau, atunci exista posibilitatea de a ramane insarcinata, dar asa, NU!
Nu, nu poti ramane insarcinata daca sperma nu ajunge in vagin (si din sistemul digestiv nu poate ajunge in vagin).
Daaa... o sa nasti copii pe gura si ce legatura are stopu cu oralu?
dooahh. whatever, cum au zis si ceilalti raspunsul este NU
Cum puteti face sex daca nici macar minimul de informatie nu-l detineti?!?!? Si NU, nu poti ramane insarcinata...
Bai si eu pun intrebari stupidedar cand ii vad pe altii
mai mult de 14 ani nu ai pentru ca daca aveai stiai ce e ala sex!
whatever...
Nimeni nu ar trebui sa isi bata joc de tine, insa intrebarea ta este cea a unui copil care este curios si nu ar trebui sa il intereseze asta! Copii, de ce nu va vedeti de carte si incercati tot felul de chestii? Nu pot sa cred cate citesc pe site-ul asta...
Doamne
nu ai cum sa ramai
ceea ce ar terbuii sa te ingrijoreze cu adevarat e ca la 13-14 ani sau cati ai tu faci sex oral cand o sa fi mare ce o sa mai faci? o sa ajugi de rasul lumii iti zic eu
Ce intrebaare. logic ca nu poti ramane insarcinata dar am si eu o intrebare pentru tine la scoala nu nu va vb despre problemele astea?
Inteleg ca esti femeie... dar tu unde crezi ca se duc punctele alea pe care le inghiti? cu siguranta ca in stomac si nu in alta parte, doamne pe ce lume traim!
rozalina întreabă:
alexandra33maria întreabă: