anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca faci sex oral si inghiti... poti ramane insarcinata mai ales daca esti pe stop astept un raspuns serios nu va bateti joc

79 răspunsuri:
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Sunt curioasa, voi faceti educatie sexuala in scoli?

P.S: si o sa nasti copilul prin nas? buric?

| Scarecrow a răspuns:

Categoric nu !

Răspuns utilizator avertizat
| georgexxl a răspuns:

Pune mina si citeste o carte nu pune intrebar din astea cred ca parinti tai nu isi doresc sa auda ceva de genul din reclama aia o sa avem un baietel

| gabridian a răspuns:

Nu ai cum
rolling on the floor

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| Marian13546123412434 a răspuns:

Wow.esti ciudata.

Alte răspunsuri
| Doηηa a răspuns:

Ce copil copac...

| TiffanyTpu a răspuns:

Nu...pentru ca sperma inghitita ajunge in stomac dupa care se digera si se elimina prin anus!
nu are treaba cu placentawinking unde creste embrionulwinking:X...
sper ca m-am facut inteleasa:X
pupici:*

| mariadelia a răspuns:

In nici un caz.Ce inghiti ajunge in stomac in nici un caz in organele de reproducere(daca stii care sunt)

| DenizaVonDe a răspuns:

Tu esti proasta sau te faci? Da o sa ramai insrcinata si o sa nasti copiii pe gura, ba mai mult o sa ai gemeni! Peste cateva zile o sa ne intrebi : Daca am facut sex si el a ejacuat in mine o sa raman insarcinata? si evident ca niciun raspuns nu mai conteaza ca esti pusa deja in fata faptului implinit. Evident ca nu, dar inainte sa faci o chestie, informeaza-te!

Alte răspunsuri
| Dragosh_Draghos_1986 a răspuns (pentru catthshshshs):

In primul rand copii gandesc mult mai departe si sunt curiozitati, faptul ca este curios si vrea sa afle ceva este foarte bine, nici odata nu poti judeca o persoana daca ea nu stie, e ca un rasism, bravo lui ca vrea sa invete despre diferite chestii

Întrebări similare