Impiedicarea formarii si instalarii unei sarcini depinde de gradul de protectie oferit de metoda folosita. Trebuie spus din start ca nicio metoda de protectie nu este perfecta si din acest motiv mereu va exista posibilitatea de a se forma o sarcina "accidentala" intr-un anumit procent care poate fi mai mic sau mai mare. Gradul de protectie difera foarte mult, de la unul acceptabil de 92-95% oferit de ovulele spermigene, sau de 96-98% oferit de prezervativ, la procentaje foarte ridicate de peste 99, 3% oferite de metodele care functioneaza pe baza hormonala. Multa sanatate!
Daca o sa cumperi protectie ieftina, la cativa lei sansele exista. Daca tot e obligatoriu sa ai relatii sexuale, cumpara ceva de calitate, de la 8-9 lei in sus pachetul. Nu fa economie ca nu merita. Mai conteaza si cum stie partenerul sa foloseasca prezerv.
8% sanse sa ramai gravida daca folosesti prezervativ. Totusi este cea mai eficienta forma de protectie.
Complet gresita afirmatia ta, deoarece statistic pe plan mondial s-a constatat ca protectia "reala" oferita de prezervativ impotriva formarii unei sarcini nedorite este de doar 84-85% din cauza folosirii incorecte de catre foarte multi utilizatori. Citeste articole pe aceasta tema si vei afla adevarul; "Stiai ca rata medie de protectie pe care o ofera prezervativul este de doar 85%? Rata de 98% care scrie pe ambalaje e valabila doar in cazul utilizarii "perfecte" a prezervativului, dar practic s-a constatat prin studii ca procentul de insucces pe care il are prezervativul este de 15%." http://www.contraboli.ro/stiai-ca-siguranta-prezervativelor.Cea mai sigura metoda inventata pana in prezent este cea bazata pe produse hormonale, singurele care depaseste pragul de 99% protectie.
Și totuși unele fete ramân însărcinate
""Știți că puteți să folosiți prezervativul și totuși puteți să ramaneți însărcinate? O varietate de studii a arătat că prezervativele au o rată de ețec anuala cuprinsa intre 10% si 30% in prevenirea sarcinii. Ati stiut asta?
Va puteti imagina consecinetele pentru un cuplu cand prezervativele dau greș? Si totusi se intampla mereu! Unul dintre studii a arătat că printre adolescenți rata de eșec a prezervativelor împotriva sarcinii a fost de 36%! Pe total, această înseamnă că una din trei adolescente care folosesc prezervativul va rămâne însarcinată în fiecare an. Oare care sunt consecințele pentru acea adolescentă? ""
http://www.alegeviata.org/? page_id=246 Din pacate acesta este situatia reala, adevarul gol golut care nu este prezentat de cei care produc prezervativele.
Prietenul meu spune sa nu ma mai stresez ca nu se va întâmpla nimic in legătura cu o posibila sarcina. Ca prezervativul nu s-a rupt
Daca prezervativul a ramas intact, si a fost scos de pe penis doar dupa terminarea sexului insa inainte ca penisul sa devina flasc, bineinteles ca practic dispare orice posibilitate de a se forma o sarcina. Iar daca sexul a fost intretinut intruna din zilele din afara perioadei fertile a ciclului tau menstrual, formarea unei sarcini chiar ca devine 100% IMPOSIBILA. Multa sanatate!
Daca faci intotdeauna sex protejat, nu poti ramane insarcinata.
Conditia este, sa pui intotdeauna prezervativul inainte de inceperea partidei de sex!
iulia_2643 întreabă:
simonnaRadu întreabă:
Mindfulness întreabă: