| andreiandrei123 a întrebat:

Daca fata a acceptat sa fie prietena mea o sarut atunci sau e prea devreme?

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

E prea devreme

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Nu e deloc prea devreme. Asta e un prim lucru prin care amicitia se deosebeste de o relatie.
Fi curajos!

| darrio2007 a răspuns:

Nu e devreme. Daca a acceptat sa iti fie prietena stie bine ca va urma si sarutul.Nu te va refuza.Numai tu sa saruti bine.

| Seby90 a răspuns:

Salut, tine minte atat. Saruturile se fura, ele nu se programeaza, "peste 5 minute dupa ce zice da ii dau o limba". Nu! Pana la urma ele sunt inocentewinking.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Pai,ce mai astepti? Sarut-o!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ia-o şi tu cu încetul,nu hop gata la sărut deja!
Ai răbdare că nu se termină lumea acum,voi băieţii din ziua de azi nu ştiţi cum să faceţi să aduceţi cât mai repede o fată în dormitor, nu-i aşe cum crezi tu, numai de-aia mi urât mă când vă văd cum sunteţi!
Un pupic acolo pe obraz suficient, trebuie să vă cunoaşteţi foarte bine, abia apoi puteţi încerca mai mult!
Te pup!

| bombonika18 a răspuns:

Pai nu stiu, depinde ce simti pe moment

| LoCkUpp a răspuns:

Sarut-o. Chiar daca o cunosti de putin timp, si ea a acceptat sa fiti impreuna nu ar trebui sa se supere. Deoarece ea a acceptat sa fiti impreuna cu un motiv, ca te place. big grin

| MariiiaR a răspuns:

Fii cat mai spontan! daca va cunoasteti de multa vreme si nu asa de 1--2 luni, sarut-o fii sigur ca nu se va supara^_^

| Zupilici a răspuns:

Dupa parerea mea... eu zic sa o lasi pe ea sa faca primul pas ( daca este indrazneata ) daca nu fa-l tu! Nu este deloc prea devremewinking