Fii cat mai spontan! daca va cunoasteti de multa vreme si nu asa de 1--2 luni, sarut-o fii sigur ca nu se va supara^_^
Buna!
Nu e deloc prea devreme. Asta e un prim lucru prin care amicitia se deosebeste de o relatie.
Fi curajos!
Bună!
Ia-o şi tu cu încetul,nu hop gata la sărut deja!
Ai răbdare că nu se termină lumea acum,voi băieţii din ziua de azi nu ştiţi cum să faceţi să aduceţi cât mai repede o fată în dormitor, nu-i aşe cum crezi tu, numai de-aia mi urât mă când vă văd cum sunteţi!
Un pupic acolo pe obraz suficient, trebuie să vă cunoaşteţi foarte bine, abia apoi puteţi încerca mai mult!
Te pup!
Dupa parerea mea... eu zic sa o lasi pe ea sa faca primul pas ( daca este indrazneata ) daca nu fa-l tu! Nu este deloc prea devreme
Salut, tine minte atat. Saruturile se fura, ele nu se programeaza, "peste 5 minute dupa ce zice da ii dau o limba". Nu! Pana la urma ele sunt inocente.
Sarut-o. Chiar daca o cunosti de putin timp, si ea a acceptat sa fiti impreuna nu ar trebui sa se supere. Deoarece ea a acceptat sa fiti impreuna cu un motiv, ca te place.
Nu e devreme. Daca a acceptat sa iti fie prietena stie bine ca va urma si sarutul.Nu te va refuza.Numai tu sa saruti bine.
beausingurlamasamea întreabă: