Familia nu va va accepta vreodata relatia. Dar daca si ea te iubeste in felul in care o iubesti tu, puteti avea o relatie, pe care insa va trebui sa o tineti secreta. Stii vorba aia romaneasca..."varul si cu vara, zguduie camara". Nu va fi niciodata ceva oficial, decat daca va mutati impreuna in alt oras sau in alta tara...dar asta se intampla doar in filme.
adica bunicile voastre-s surori. au fost nascute de aceeasi mama. au supt de la acelasi san.
nu te dezgusta?
Nu poţi copile. Dacă ajungi să te căsătoreşti cu o verişoară o să faceţi copii cu 3 mâini, 4picioare.etc)
Nu. Pe langa faptul ca e ilegal (minim gradul 4 ca sa fie legal), mai e si riscul ca sa aveti copii malformati. Faci ce faci, dar treci peste dragostea asta, ca nimic bun nu o sa iasa din ea. Bafta
Nu logic sunteti rude.Binen acum depinde daca de sange sau nu.Da ideea e ca nu.
Nu mai ales daca aveti o rud ain comun bunic, mama, tata,, etc. deuarece daca faceti un copil impreuna si va casatorit acel copil va avea probleme, probleme in sensul ca se va naste cu un handicap... dar daca nu aveti in comun nimic ce tine de sange, adn sua alte chestii da ar merge, marog, o relatie, ciudata... intreabai pe parintii tai despre verisoara aceea poate a fost aduptata cand era copil
Tocmai de la gradul 4 sau cateodata 3 deoarece se vor naste oameni cu handicap.
@Vladusx Nu e neaparat ca primul copil sa aiba handicap. Am un caz in familie. Unchiul si cu matusa mea sunt veri de gradu doi si au doi copii. De obicei al doilea copil iese cu handicap dar se pare ca verisorul meu a avut noroc.
Si eu am aceeasi problema! si mie imi place de verisoara mea! e fff draguta si as face orice pentru ea si sa se simta cat mai bine! dar o relatie secreta! si eu voi face la fel ca tine:X