Exista o singura definitie pentru virginitate: persoana care nu a avut nici un contact sexual. Deci nu imi este virgina nici practic, nici teoretic. De altfel, himenule lastic se rupe numai la prima nastere vaginala.
Am mai spus-o si repet: VIRGINITATE = PURITATE; deci degeaba are himenul elastic; daca a avut contact sexual, nu mai este virgina;
Sensul propriu al cuvantului este cel de mai sus, nu are legatura cu ruperea himenului; daca nu ma crezi, cauta in DEX;
E relativ. Teoretic, un himen intreg inseamna ca fata e virgina. Tot teoretic, dupa primul contact sexual, nu mai esti virgin(a). Practic, himenul elastic e ceva rar si cu toate ca tehnic vorbind, fata e virgina, practic, avand primul contact sexual, nu mai e virgina. Nu stiu cat am reusit sa raspund la intrebarea asta, vezi tu daca are vreo logica ce zic eu aici...
Nu mai esti ai facut sex deci nu ai cum sa zici ca mai esti virgina chiar daca ai himen elastic. il chinui pe el mai mult asa stiam eu
Christtine, eu nu mi-am inceput viata sexuala. A fost doar o intrebare, m-am gandit si la posibilitatea de a nu se rupe himenul, NU am pus intrebarea in numele meu.
Nus expert in astea dar eu zic ca nu este virgina pentru ca cred ca virginitatea ti opierzi cand faci prima data sex, nu cred ca conteaza daca himenul s-a rupt sau nu