| Anonimanonimanonim123jdnjxus a întrebat:

Daca i- au anticonceptionale regulat si folosesc prezervativul, sunt ferita atat de BTS si de sarcina, nu?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Da dar din moment ce folosești prezervativul nu văd de ce ai lua și anticoncepționale?!

8 răspunsuri:
| Anonimanonimanonim123jdnjxus explică (pentru Adry05):

Prezervativul pentru BTS?!?

| ywar a răspuns:

Iti recomand o doza buna de gramatica: dimineata, pranz, seara doza soc de cal, ca sa nu mai debitezi pe internet tampenii si sa inveti -eventual- ca "ïau" se scrie legat, analfabeta mea simpatica!

| Adry05 a răspuns (pentru Anonimanonimanonim123jdnjxus):

Păi da am am priceput dar din moment ce folosești prezervativ oricum n-ai cum să rămâi gravidă deci de ce ai mai lua și pastile?! aia zic, prezervativu le împiedică deja pe ambele pastilele sunt inutile în cazu ăsta dacă le iei pentru protecție sexuală

| darrio2007 a răspuns:

De ce mai vrei anticonceptionale daca folositi cauciuc? Tu ce crezi, logic vorbind?

| mihai69 a răspuns:

De sarcină, aproape sigur.
De BTS... nu chiar. Sunt unele care ignoră cauciucul. Iar de a/c nici că le pasă.

| Donsavas a răspuns:

Sunt sanse mari sa nu rămâi. Dar dacă renunți la pastile, se poate rupe prezervativul.

| Edyy5555 a răspuns:

Anticonceptionalale trebuie luate la indrumarea medicului si sub control deoarece pot produce reactii adverse. Daca te protejezi folosind prezervativul te poti ferii de boli cu transmitere sexuala dar nu strica un control de 2 ori pe an ca ori ce femeie care se respecta si se ingrijeate de sanatatea ei.

| Emilian65 a răspuns:

Da.