| EvaTramell a întrebat:

Daca iei anticonceptionale de 3 luni si folosesti prezervativ fiind in a 4a zi de menstruatie practic ultimele 2 zile si faci dragoste si se termina in prezervativ luna viitoare la urmatorul ciclu risti sa ramai insarcinata? Vreau pareri. Multumesc. Si nu vreau raspunsuri la misto!

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Pe intreaga perioada de administrare a pastilelor anticonceptionale femeia este infertila.Barbatul nu trebuie sa mai foloseasca un alt mijloc de contraceptie sau preventie cum ar fi coitul intrerupt sau prezervativul. In aceasta perioada femeia nu poate ramane insarcinata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mama cata paranoia, si anticonceptionale si prezervativ si perioada infertila si tot ti e frica de sarcina?

| EvaTramell explică:

Dar daca e la menstruatie si a facut-o cu prezervativ?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă iei CORECT anticoncepţionalele ( fără să uiţi vreo tabletă ), atunci NU mai ai nevoie de prezervativ şi NU ai cum să rămâi însărcinată happy

Toate cele bune.

| EvaTramell explică:

Nu am uitat nici una si am si de rezerva. le iau corect. Imi e teama de sarcina. De aceea intreb. Nu vreau sa mi distrug viitorul daca nu m-am protejat eu! Si mi se pare Ok sa folosesc prezervativ la menstruatie. E mult mai igienic!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru EvaTramell):

Atunci când vrei să răspunzi unui user, TREBUIE să apeşi pe "Raspunde" aflat SUB răspunsul dat de userul respectiv, acolo ţi se va deschide o "casetă" ( de dialog ) în care-i scrii mesajul/răspunsul!

În acest mod, userul respectiv va primi o NOTIFICARE şi va ŞTI că i-ai trimis un răspuns.
În caz contrar, el NU ştie că cineva i-a răspuns la mesaj.

Acum am dat întâmplător peste întrebarea ta ( aceasta ) şi am observat că mi-ai răspuns ( incorect )!

În acest caz, NU există risc de sarcină happy

La prezervativ mă refeream că NU este necesar, în general, în timpul tratamentului cu AC.
Evident, în perioada menstruală, este mai igienic să folosiţi prezervativul.

Oricum, eu NU aş face sex DELOC în acea perioadăwinking

În perioada menstruală există un risc MARE de a se rupe prezervativul, risc crescut de infecţii, risc de hemoragie, etc.

Ca să NU mai vorbim de aspectul dezagreabil sad

Dacă tot o faceţi cu prezervativ, de ce să nu aştepţi până după terminarea menstrei?
Că, doar, NU se termină lumea azi...

O zi frumoasă.

| Fatamuntilor a răspuns:

Si anticonceptionale si prezervativ.
E de ajuns doar una din ele daca este utilizata corect!
Eu as miza pe prezervativ pentru ca anticonceptionale nu te fereste de infectii sau boli.
Mai informeaza-te si nu uita de vizitele la ginecolog.