Las-o. Poate are treabă, poate are o zi proastă, poate n-are chef, pur și simplu. O să-ți scrie ea când o să vrea, iar dacă nu, dă-i mesaj din nou peste câteva zile. Dacă n-are nici atunci chef, e clar.
Mie tare frica sa nu isi faca o parere proasta despre mine,am invitato odata in oras,si a zis ca e prea tarziu si toate cele, apoi ii tot scriu, stie ca o plac, si stiu ca si ei ii place de mine, si nu as vrea sa o ''terorizez''
Da esti prea insistent sa nu mai zic penibil, fetelor nu le place sa le oferi prea multa atentie, ele vor ca baiatul sa fie arogant si sa nu-i ofere asa multa atentie, sa vezi cum vine ca catelusa la tine
Depinde...daca iti raspunde si intretine conversatie e ok, ii place. Daca vezi ca te ignora sau raspunde sec si fara chef probabil o deranjezi.
De ce nu îi spui ca o plăci? Ce faci? Aștepți să facă ea primul pas? E față, nu îl va face niciodata
Iar dacă tu îi scrii și ea îți răspunde, nu, înseamnă ca nu esti stresant ci ca îi place compania ta
Faza e ca acum nici nu mai raspunde,oricum o sa ne intalnim candva asa din intamplare si o sa vad ce se intampla,eu nu-i mai scriu,i-am scris aseara, nu a vazut mesajul desi era on, e si acum on si nu zice nimic, eu nu mai comentez, las sa vad ce se intampla
Si chestia asta, daca ar accepta sa iesim la un suc i-as spune, stai linistit
Sincer,eu m-am saturat, i-am zis ca renunt si nu a zis nimic...Am invitato de 2 ori in oras sa vorbim,ea nu ca nu iese in timpul saptamanii,ei nu zau,o iesit cu ceva coleg acum cateva zile,cand vorbesc cu ea zice sa ii zic un film(de parca nu mai vrea sa vorbim)si daca eu nu zic nimic ea tace pur si simplu, daca ii zic(e ok)sau (bine) se incheie conversatia(pe ea nu o intereseaza), i-am zis tot pe fata, am intrebat-o daca eu nu i-as scrie ea mi-ar scrie ceva, a zis posibil.Sunt 2000 de mesaje in care numai eu vorbesc...m-am saturat, cand o sa o vad o salut si noapte buna, de ce sa ma tot chinui ca prostu sa vorbim daca ea nu da dovada de implicare, ca ma place ca nu ma place eu renunt.Imi fac nervi pentru ce, pentru nimic!
Si eu ii scriam zilnic, in fiecare seara, ea mi-a scris o singura data, saptamana trecuta intr-o dimineata si atunci fiindca a adormit in timp ce vorbeam(asa zice ea) Nu mai inteleg nimic, parca e alta persoana.Eu o intrebam tot timpul despre ea,despre ce a mai facut,despre ce ii place si tot felul de chestii,ea niciodata(pur si simplu nu mai are rost) nu-i mai scriu nimic, daca o sa imi scrie o sa ii zic absolut totul, ca mi-a placut de ea, dar cu ajutorul neimplicarii ei, mi-a trecut.
Sunt eu in multe feluri dar nu sunt prost.
Ultima conversatie:
Euff se pare ca iar sunt ignorat...asta este, renunt
Ea:Am mancat(emoticoane din alea care rad)
Eu:Sa-ti fie de bine
Ea:Mersi
Eu:Cu placere.
Nu a mai zis nimic de o ora, si i-am scris ceva de dimineata, nu a raspuns decat cand am zis chestia de mai sus.
Http://postimg.org/image/irp4ngivj/ (o imagine editata cu ultima conversatie) si cam atat cu vorbitul, chiar nu o inteleg uneori, ii scriu si nu zice nimic, daca ii zic ceva asa mai serios face chestia asta, cand o vad o salut si la revedere:|
linarkfts întreabă: