Depinde de varsta partenerilor si de cat de bine se inteleg. Pe vremuri era o situatie extrem de comuna, acum mai putin. Deci in unele cazuri poate fi OK, in altele nu.
Intre 25 si 33 diferenta este fix 8. Tie cum ti se pare? Sa vedem ce zic si altii.
La cifrele astea nu mi se pare absolut nicio problema, zic eu.
Diferenta nu conteaza cat timp unul dintre cei doi are o banderola pentru a-si arata dominanta si valoarea. Bafta si sanatate de la al tau frate!
Depinde ce vârstă vorbim, dacă de 13-21, da dar dacă e un raport 16-24 nu mi se pare așa grav.
Daca nu e de la 12 la 20, sau 14-22, 16-24. Doar de la 18, daca ea e destul de matura, se poate incerca, dar tot e riscant, pentru ca depinde si de gradul lui de maturitate!
Andra e mai mare cu 8 ani?
Ok! La cat mai multi! Dar e varsta frageda, la care, oameni diferiti, au grade de maturitate diferite, iar despre "experienta" in relatii, ce sa mai spun?!
Cu putin noroc, si ceva mai mult efort, ai putea avea o relatie frumoasa, daca, repet, el este destul de matur si stie ce vrea, si tine efectiv, mult la tine.
Dar nu strica sa fi cata de cat circumspecta, sa nu te arunci, si sa suferi apoi. Intr-o relatie nu e mereu totul roz, ca la inceput.
Nu, Catalin e mai mare decat Andra cu 8 ani.
Asta e ceva de gen fifty=fifty, dar retine!, nicidecum "o garantie"! Dimpotriva, s-ar putea sa va plicitsiti si mai repede, in maxim2-3 ani!
Ati facut Petting?! Are rabdare, stie sa se poarte, ii pasa de ce si cum simti tu?!
Pe vremuri, cand logodna dura 3-5 ani, stii de ce?! Pentruca cei 2 sa aiba timp sa se cunoasca, si sa isi stie calitatile si defectele, si sa vad daca pot trai cu ele!
Ca fata mai trebuia sa fie si virgina, nu mai zic! Iar asta implica, fatidic, si riscul "nepotrivirii", care, mai tarziu, in instanta, la divort, se traduce, de regula, prin sintagma "nepotrivire de caracter."