Vezi ca poti sa ai chist sau endometrioza daca îți creste burta de jos. Sarcina nu e. Sau doar te îngrași. Du-te la ginecolog
In mod normal, daca ai menstruatie, nu poti fi insarcinata.
Exista totusi sarcini ectopice.
Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.
Tu insa nici 15 ani nu ai.
Mergi cu mama de mana.
Parintii tai trebuie sa afle ca tu faci sex la 15 ani si iti dai organismul peste cap cu hormoni si pastile de a doua zi.
Iar pe viitor, protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti
In loc sa te preocupe scoala si examenul de Evaluare Nationala, tu te preocupi de sex!
Parintii tai ce pazesc?
Ca idee m-am protejat dar prezervativul s-a rupt
Persoana care ti-a raspuns are grave probleme, nu o baga in seama.
Nu esti insarcinata, nu te mai stresa inutil
Povesti! De asta iei pilula de a doua zi?
La fel s-a intamplat si in Septembrie? https://www.tpu.ro/......-in-a-9-a/
NU STIU DACA AI O PROBLEMA LA CAP SAU pur si simplu nu intelegi.Pastila aia am luat o o singura data si asta in septembrie
Eu nu am absolut nici o problema, tu esti copila care s-a apucat de sex la varsta cand inca te joci cu papusile.
La 14 ani nu iti prescrie nici un medic anticonceptionale!
Ai luat pe barba ta, acum te miri ca ai probleme de tot felul.
Du-te la medic si lasa-te de sex, ca nu iti face nici un bine!
Ești ok? Mie mi s-a depistat la 12 ani primul chist...la 10 ani am avut prima menstruație și la 12 primul chist. Chist are cum sa aibă și endometrioza
I-ai scris: "Du-te la ginecolog"
N-are cum sa mearga singura, ca are doar 14 ani.
Asta nu am stiut. Mulțumesc pentru informație
Sunt foarte multi copii pe aici, care habar nu au despre viata.
Am vazut ca ai 14 ani. Poti sa mergi la ginecolog cu un părinte sau tutore