| LiviuBz93 a întrebat:

Daca iubita voastra nu v-ar mai fi sarutat de la ultimele 4 intalniri ce a-ti face? vreau rasp serioase.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Te mai uiti si dupa alte semne. Cum se uita la tine, cum vorbeste comparativ cu ce facea inainte. Suna a relatie care incepe sa se stinga.

24 răspunsuri:
| LiviuBz93 explică (pentru SkyPilot):

Asa ma gandesc si eu...Sunt nervos tare!! O zapacita oh go on si sunt si suparat pe deasupraoh go on

| SkyPilot a răspuns (pentru LiviuBz93):

Fii calm si foloseste mintea. Parca ai mai pus o intrebare despre o relatie care nu mergea si parca te-am sfatuit ca usor-usor sa cauti alta fata, sau te confund?

Nu confunzi...

Si este greau sa gasesti alta fata..nu este asa usor..oh go on

Daca ai 21 de ani asa cum sugereaza IDul tau, relatia chiar e dusa. O fata pe la varsta asta se uita dupa o relatie stabila, eventual casatorie. Daca se poarta asa, intr-o luna sau doua primesti mutarea in plic!
Daca ea nu mai are pentru tine sentimentele respective, nu o mai poti intoarce din drum.
Ai putea vorbi deschis cu ea, spune-i ce ai observat si ce simti si intreab-o ce se intampla. E putin probabil sa rezolvi ceva, poate doar sa grabesti deznodamantul.

Da am 21 dar ea are 18. .x_X

| Vvistula a răspuns:

Frate, e clar ori nu te mai vrea, ori nu te ai mai spalat pe dinti.

Cu ce va ocupati?

| LiviuBz93 explică (pentru Vvistula):

laughing n ai tu treabawinking

| Vvistula a răspuns (pentru LiviuBz93):

Aaa mai e o solutie, poate ea nu s a spalat pe dinti si ii era rusine

Sunt la facultate ea la liceu

Nu arata bine. Daca era mai tanara as fi zis ca poate se joaca cu tine, ca te "testeaza".
La facultate este destul de usor sa gasesti alta fata. Cauta de preferat pe la alte facultati.

Eu mai astept 2 saptamani big grin daca nu mai merge o sa ii spun ce vrea de la mine sau sa nu mai continuam big grin sa aleaga ea.dar dupa asta fete nu o sa mai caut prea curand.mai degraba ma imbat 2 saptamani decat sa caut fete

Cand discuti cu ea, esti calm si nu o critici cu nimic. Tu observi ca relatia nu mai este cum trebuie si iti pare foarte rau, pentru ca tu tii foarte mult la ea. O intrebi daca i-ai gresit cu ceva. Nu te certa cu ea ca nu ai decat de pierdut. Daca ea vrea sa iasa din relatie, cel mai probabil va profita de ocazie. Iti exprimi parerea de rau pentru alegere si ii multumesti pentru clipele frumoase cu ea.
Daca faci asa, peste ani, cand va fi singura sau suparata, isi va aminti ca ai fost domn si poate te alegi cu o noapte fierbinte.

Sa ma pis pe ele de nopti fierbintiwinking ma frate eu am cautat mult o fata destepta care sa tina la mine si asta la inceput asa a fost acum eu simt ca nu mai tine absolut deloc la minewinking noapte buna! in ziua de astazi fetele sunt curve! nu sunt genul sa am asa ceva langa minewinking eu te las.noapte buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei, atunci când o fata nu mai este atras de cineva, sau este într o relație cu un baiat si este atrasa de altul...cu actualul aceasta începe sa fie mai rece. Si nu te mai săruta pentru ca nu mai simte nevoie si nu poate sa facă ceva cu sila.

Cel mai bine e sa vorbești cu deschis si sa o întrebi care e problema.

Ca aici, noi ti am putea da n păreri happy

Ai sa mai gasesti. Nu stiu de ce spui ca e curva.
Noapte buna si tie!

Nu spun asta! este foarte cuminte big grin si daca nu o sa mai vb eu cu ea tot cuminte este! dar am zis ca este greu sa mai gasesc ca ea daca s ar intampla cevawinking

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

I-as pune fierul de calcat incins pe fata

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru LiviuBz93):

Sti ce frate dao dracul de javra ordinara dai papucii

| BiuL a răspuns:

Aia nu mai e iubita, e amica.

| lovke00 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate e suparata pe tine si nu stie cum sa iti spuna? Sau poate se indoieste de sentimentele tale? Intreab-o direct. Fara ocolisuri. Eu una cand sunt suparata si nu vreau sa ma cert tin totul in mine, dar ma tradeaza atitudinea. Cui ii arde de sarutat cand in sinea ta te simti dezamagit?

| shadow72 a răspuns:

O saruti tu! si daca intoarce botul e urat

| RAY a răspuns (pentru LiviuBz93):

Liviu si baieti sunt niste curvari fara scurpule, obsedati sexuali, sfatul meu este sa vb cu ea serios, daca nu merge asta e, las ca gasesti tu una pana la batranete ai timp